2017 Yılın Favorisi Ödülleri (2017) | Yerli Dizi Adayları

beğenmedik .ss

1) içerde nin müzik ve jenerik dışında bir dalda aday olması saçmalık
2) baba candıra @Aserat
3) şevkata @xBUGRAx torpili var gibi .ss
4) çukur sezona damga vurdu ama bir UTC ile eşit adaylık alması olmamış
5)söz 4 daldan 1 inde ödül alırsa normal karşılarım ona da fazlası olmamalı
6)poyraz karayel, fazilet hanım ve kızları, istanbullu geline haksızlık yapılmış
7) jüride meymenet yok hepsi fare suratlı @Çiğdem- gibi kısacası olmamış.ss

Aman ona yapmam Kadın'a yapardım yaptırabilsem.

Ay Yapım son senelerde iyice kalite canavarı oldu. Kemik bir ekiple her projesi efsaneye dönüşüyor. Ama gelin görün ki onlarla arası bozuk olan tek kanal kim?

Ayrıca şu sıralar kesinlikle komedi eksiği var. Kısa metrajlı kaliteli komedi lazım. Peki bunu kim yapabilir? Burak Aksak, Onur Ünlü, Selçuk Aydemir ve Gülse Birsel. Onur Ünlü BluTV ile uğraşıyor yapmaz. Selçuk Aydemir şu sıralar film ile uğraşıyor ve şimdi dizi sırası geldi bence. Yaza inşallah planları vardır. Burak Aksak kendini hepten kitapçılığa verdi. Bir dizi ile geri dönmeli mutlaka. Gülse zaten hazırlıklarını sürdürüyor. Şu sıralar ona gerçekten ihtiyacımız var.

seçkin jürin batırmış işleri hanı faziletin kızları nerde hanı cansu dere nerde
jürileri hatalı seçmişsin

seçkin jürin batırmış işleri hanı faziletin kızları nerde hanı cansu dere nerde
jürileri hatalı seçmişsin
Bir gıcık herif her izlediğim dizide karşıma çıkmaya başladı Vatanım Sensinden kovuldu seviniyordum Çukur a geçti

Burada yine çıktı karşıma hemde çocuk kategorisinde
Çocuğumuz hayırlı olsun ayoll Beren Gökyıldız ile yarışsın ikiside 5 yaşında bıyıklı olduna bakmayın Çocuk kategorisinde
@Forumdash @MasacRE- @Sherlock @S.G.A.T. @Aserat

İsminide unutmuşum bu hangi çocuk diye baktım yine bu çıktı karşıma tövbe estafurullah
Bu adamın üstünde @xemrexxx in eli var
Şimdi mesajları kariştiramıcam yatmaya gitcem ama yarın muhakak bakıcam kimler bunu cocuk diye listeye almiş
Sonra o kişinin izlediği dizileri bırakcam

Şimdi mesajları kariştiramıcam yatmaya gitcem ama yarın muhakak bakıcam kimler bunu cocuk diye listeye almiş
Hhaha aa ben sadece 2 çocuk yazmıştım ama şimdi yeni gördüm çocuk kategorisine eşşek kadar adamlarıda koymuşlar
Beren Gökyıldız bu Eşşek kadar herifle neden yarışıyor

Gerçi hak ettiği yeride bulmuş
1-2 tanede eşşek kadar ecünnüde var kategoride

Kategorinin adı Genç ve Çocuk Oyuncu fark ettiysen.

İki dalda olması kafa karıştırdığı için Büşra Develi jürinin ortak kararıyla genç oyuncu dalından çıkarıldı, meraklılarına duyurulur.

Kategorinin adı Genç ve Çocuk Oyuncu fark ettiysen.
Aaa yeni fark ettim çocuk oyuncu yazmıştım ben
Ama kategoriler ayrı olabilirdi minnacık Beren bu eşşek kadar bıyıklı adamla yarışması bence olmamış
Ama bir yandanda iyi olmuş diyorum çünkü bu adamın yarışacağı kişiler ancak çocuk olurdu
@Forumdash @xemrexxx

tamamen çiğdemin arasının suçu napalım adam esmer parlak seviyor içerde de çağatay burada bu çocuk gönül bu ota da konar ..

Harcadığım enerjiye ve vakite yazık olmuş

Jürideki herkesin emeğine sağlık

Jüri: Aserat (Jüri Başkanı), Ahmed, Çiğdem-, Forumdash, mesmeso61, mrt-06, S.G.A.T., Sherlock, soo, vadikızı, xBUGRAx, Yiğitt

Ay unutmuşum seni. Şu an sen söylerken fark ettim nasıl çıkmış aklımdan. 😱 Çok çok özür dilerim.
Başladığım işleri yarım bırakmadığım için trip falan atmayacam.
Gece elinde olur puanlama, en geç yarın sabah