Yalnız Annede olan kızı kimse çocuk kategorisine yazmamışzaten dediğin yerlerede onları en başa ekleyeceğim ama en iyi kadın oyuncu dalında mandy moore alsın isterim madem chloe yok mandy var
Yalnız Annede olan kızı kimse çocuk kategorisine yazmamışzaten dediğin yerlerede onları en başa ekleyeceğim ama en iyi kadın oyuncu dalında mandy moore alsın isterim madem chloe yok mandy var
anne with an E deki kız 15 yaşında sence yetişkinmi sayılırYalnız Annede olan kızı kimse çocuk kategorisine yazmamışOrayı zaten 1 velet dışında diğer sıraları hep Stranger dizisinin veletleri kapmış
Puanlama yapta diğer jurilere de örnek ol birisi başlamadan başlamıyorlar
Senle benden başka ekleyen olmamış ki @Forumdash bile
bU ARADA Pll ecünnülerine kisme yer vermemiş siz bile
bende onu soruyordum @Çiğdem- e şimdi sen oy verdin chloe ya ben verdim birde hogatha oy verdiyse en az üç ay almıştır peki nerde chloe? listedekilerin hepsi en az dört oy almadıysa bizim listeye chloe yu eklememiş hogathaLaa @destere bu sunucu kız senin müstakbelin acaba bizim sonradan ekle dediğimiz isimleri ekledi mi? Cloe mesela Sun mesala? Yoooo!!! bizi kategorilerde acele ettirdi sonra car car konuşuyor
Laa @destere bu sunucu kız senin müstakbelin acaba bizim sonradan ekle dediğimiz isimleri ekledi mi? Cloe mesela Sun mesala? Yoooo!!! bizi kategorilerde acele ettirdi sonra car car konuşuyor
Julia Garner | Ozark VE Sense8 | Bae Doona ekledim Forumdash abende onu soruyordum @Çiğdem- e şimdi sen oy verdin chloe ya ben verdim birde hogatha oy verdiyse en az üç ay almıştır peki nerde chloe? listedekilerin hepsi en az dört oy almadıysa bizim listeye chloe yu eklememiş hogatha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?