Yılın En Çok Ziyaret Edilen Kanalı da ''KANAL D'' Oldu!

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
45,924
Puanı
1,061
beb613d3-c45b-4968-b7be-00b027f9e855.jpg

2017 yılına damga vuran ve reytinglerde büyük çıkış yakalayan Kanal D'den yeni bir rekor daha!

Türkiye’nin kanalı Kanal D’nin internet sitesi ''kanald.com.tr'' rakiplerini geride bırakarak 2017’nin en fazla ziyaret edilen tv kanalı sitesi oldu. Kanald.com.tr, özel içerik videoları, dizi ve program fragmanı, fotoğrafı ile sektöre öncülük yapan internet sitesi oldu.

Hatırlanacağı üzere 2017 yılında en çok konuşulan kanal da Kanal D olmuştu.

İnsanlar dizileri yayın akışından kaldırıldı mı diye korkuyla saat başı siteye girmiş. :A

Kanal D nin sitesinde takip ettiğim diziler ver Meryem ve Siyah beyaz aşk partlar halinde olması hoşuma gitmesede dizilerimi izlemek güzel o yüzden Kanal d yi tebrik ediyorum bu başarından dolayı:D

diziler gerçekten en iyi kanaldnin sitesinde izleniyo donmadan o yüzden tebriksler

Anca böyle şeylerde 1. olur. :A
Seni sevdiğimi söylemiş miydim?:F

Yani ne diyelim, tebrikler. Ama eski kanal d den eser yok. Yani Öyle Bir Geçer Zaman ki, Fatmagül gibi ağır dram dizileri yaptılar ama şimdi bakıyorum ama dram türünde dizisi 0. Yok yani. Meryem dışında yok diye biliyorum.

Bu sezonda yayın politikası en kötü kanaldı. Aldığı skandal kararlarla eski havasını kaybetti. Reyting avcısı şey..