nereden bileyim yakışıyorlar mı loYani yakıştımıyorsun peki cevabın için teşekkürler Emre.
nereden bileyim yakışıyorlar mı loYani yakıştımıyorsun peki cevabın için teşekkürler Emre.
Bana kalırsa tip olarak yakışmıyorlar Kıvanç'a yakıştırıyordum ben diğer durumları bilemeyiz tabii ki ama benim sana yönelttiğim soru tip olaraktı.nereden bileyim yakışıyorlar mı lotiple olmaz bu işler kendi özel hayatları,aileleri,zevkleri,hobileri uyuyorsa bize hap yemek düşer
izleyicilere kalsa çağatay-hazal,tuba-murat,kıvanç-beren-meryem-halit olurBana kalırsa tip olarak yakışmıyorlar Kıvanç'a yakıştırıyordum ben diğer durumları bilemeyiz tabii ki ama benim sana yönelttiğim soru tip olaraktı.
Meryem Halit hariç hem fikiriz izleyici ile.izleyicilere kalsa çağatay-hazal,tuba-murat,kıvanç-beren-meryem-halit olur
sen hemfikir olma zaten gerek yok aşk-ı derun yerine aşk-ı memnudan anlarsınMeryem Halit hariç hem fikiriz izleyici ile.
Destereye dikkat etmek lazım ne yapıp eder bereni ne sana nede kenana yar ederben gelini kaçırırım destere damatla ilgilensin
o bereni görse ya bayılır kalır ya da gusül abdesti almaya giderDestereye dikkat etmek lazım ne yapıp eder bereni ne sana nede kenana yar eder
+1o bereni görse ya bayılır kalır ya da gusül abdesti almaya gider
@mrt-06 ya taş 😱Yılın düğünü daha çok konuşulacak.Yılın Düğünü haberleri başlıyor.Umarım Show gibi olmaz sunu.
ne farkedecek evlenince de her hafta araları kötü haberi çıkacakZamanı gelmişti evlensinlerde her ay çıkan düğün nikah haberlerinden kurtulalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?