neresi zorlamaymışş beUmarım dizisi tutarda zorlama haberler son bulur.
neresi zorlamaymışş bebu haberdeeki kişi beren ya da tuba olsa oscar almış gibi açılırdı haber
sende de elem keder var baya meryem dünya starları arasında yer aldıkça kuduruyonAntin kuntin işler. Hem anneler günü haricinde yılın annesinin seçilmesi saçma ki. Bence bir kaç aylık bir anneye verilecek ödül değil. Resemn şike var.
sende de elem keder var baya meryem dünya starları arasında yer aldıkça kuduruyon
yok artık kadını herkes tanıyorDünya Starı mı.😱 Dünya starı olan MY. Meryem oradan nasipleniyor sadece.
yok artık kadını herkes tanıyor
hep elemden kederdenBende Meryem'in dizisi oalcakmış diyorum 'o kim yaa' diyenleri tanıyorum.
seenin beroşu bile tek diziyle yakaladı geçti diye ne köpürüyorsun beBunlar gerçekler bir kere.
It is your problemBende Meryem'in dizisi oalcakmış diyorum 'o kim yaa' diyenleri tanıyorum.
seenin beroşu bile tek diziyle yakaladı geçti diye ne köpürüyorsun be
genel düşünüyorum senin eleminin kederinin nedeni genel yaBeren'i nerde geçti.😱 Beren hem anne değil ki. Çok cahilsin.
genel düşünüyorum senin eleminin kederinin nedeni genel ya
çok beklersin totoşGenelin neresinde geçmiş. Her yerde 2'ye katlar bir defa Beren o [HASHTAG]#silikonsultani[/HASHTAG] 'ni.
neden acabaMegan Fox rahat alir gibi geliyor bana.
Megan Fox erkekler arasinda sevilen bir isim.neden acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?