Yüzünüze Tükürülse Tepkiniz Ne Olur?

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,298
Puanı
1,061
Bazı insanlar konuşurken tükürerek konuşur. Bilmem başınıza gelmiş midir böyle bir durum?

Konuştukları sırada öyle bir tükürürler ki yüzümüze gözümüze kadar gelir.

Peki böyle bir durumla karşılaşsanız ya da karşılaştıysanız ne yapardınız / yaparsınız? :A

Kendimi biraz geri çekerdim. Eğer yakın olduğum biriyse şaka yoluyla söylerdim, zaten samimiyetim varsa anlar. :D

Öyle yakın değilsem söylemem tabi ki, kendimi biraz geri çekerim hissettirmeden o kadar. :D

Kendimi biraz geri çekerdim. Eğer yakın olduğum biriyse şaka yoluyla söylerdim, zaten samimiyetim varsa anlar. :D

Öyle yakın değilsem söylemem tabi ki, kendimi biraz geri çekerim hissettirmeden o kadar. :D
Yakın olduğun birine söylemen kolay zaten önemli olan yakın olamadıklarına söylemek :A

Tanımadiğim biri isteyerek neden tükürsün? O insan da muhakak utanıyordur neden utandırayım onu? Biraz çekilirdim çaktırmadan :X

Adam bilerek tükürerek konuşmuyor sonuçta. :A

Ankara'da otobüsler 1 hafta daha uzamış beleşmiş. Şu an mutluyum, her şeye pozitif cevaplar verebilirim. :Z
Demokrasi nöbeti haftaya pazar bitiyor ondan uzamiştir. Haftaya bütün partiler birleşerek büyük miting yapılacakmiş:X CB öyle dedi had bildirdi:F

Tanımadiğim biri isteyerek neden tükürsün? O insan da muhakak utanıyordur neden utandırayım onu? Biraz çekilirdim çaktırmadan :X

Demokrasi nöbeti haftaya pazar bitiyor ondan uzamiştir. Haftaya bütün partiler birleşerek büyük miting yapılacakmiş:X CB öyle dedi had bildirdi:F
Ay bitmese keşke, beleşten gidip geliyorduk. :T:

Konuya girmeden önce bilerek tükürmek diye anladim ve en sevmedigim sey agzini burnunu kirarim yapan kisinin diyecektim ama bilerek yapmiyorsa söylerim yapmaz hala devam ederse yine agzini burnunu kirarim :F

Konuya girmeden önce bilerek tükürmek diye anladim ve en sevmedigim sey agzini burnunu kirarim yapan kisinin diyecektim ama bilerek yapmiyorsa söylerim yapmaz hala devam ederse yine agzini burnunu kirarim :F
Hahaha ben de aynı şeyi düşünerek konuya girdim, konuyu okuyunca jeton düştü. :A