'Yürek Çıkmazı'nda Şok Ayrılık! | TRT 1

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,750
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
20230315_114829.jpg

TRT 1'in Gold Film imzalı sevilen dizisi 'Yürek Çıkmazı'nda şok ayrılık.

Ayça Bingöl, Alp Navruz, İrem Helvacıoğlu ve Mesut Akusta'nın başrolünü paylaştığı, senaryosunu Ayla Hacıoğulları ve Vilmer Özçınar'ın kaleme aldığı diziye Ali Fuat karakterine hayat veren usta oyuncu Mehmet Aslantuğ veda etti.

Yürek Çıkmazı, yeni bölümüyle salı 20.00'de TRT 1'de.

Nedeni açıklamadaki cümlelerde saklı zira basbayağı siyasi görüşü nedeniyle ayrılmak zorunda bırakılmış. Koskoca devlet kanalının düştüğü içler acısı durum, yılların oyuncusuna gösterilen bu muamele utanç verici.

Diziyi izleyen biri oynadığı karakteri giriş - gelişme - ayrılış olarak özetleyebilir mi? Sevdiğim bir oyuncu olduğundan dizi bana hitap etmese de diziye katılım haberini okumuştum. Daha yeni katıldı diye biliyorum.
Başrol kızın babası rolünde. Kızı avukat. Ona kardeşleri ile olan miras olayı için başvurup kızına yakın olmak çalıştı.
Zamanında haksız yere hapiste yatmış bir karakter. Oldukça varlıklı. Onun hayatını kurtaran esas oğlana yardım elini uzattı, ona en son bölümde bir iş yeri ve araba verdi. Esas oğlanda kızını seviyor adamın.
Yani dizide bir çok dengeyi değiştirdi.

Birsen A. konuk oyuncu olarak katıldığı diziden ayrılıyor diye yazmış. En başta geçici olarak katılmış olabilir @Aserat

• Harika
Reactions: Mehmet Can
Başrol kızın babası rolünde. Kızı avukat. Ona kardeşleri ile olan miras olayı için başvurup kızına yakın olmak çalıştı.
Zamanında haksız yere hapiste yatmış bir karakter. Oldukça varlıklı. Onun hayatını kurtaran esas oğlana yardım elini uzattı, ona en son bölümde bir iş yeri ve araba verdi. Esas oğlanda kızını seviyor adamın.
Yani dizide bir çok dengeyi değiştirdi.

Birsen A. konuk oyuncu olarak katıldığı diziden ayrılıyor diye yazmış. En başta geçici olarak katılmış olabilir @Aserat
Konuk olarak katılsa böyle bir şey yazmadan direkt ekibe teşekkür ederdi oysa yıllardır çalıştığı TRT'ye sitem etmiş.