Yürek Çıkmazı - Tanıtım Fragmanı | TRT 1 - Yeni Dizi

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,693
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
20221005_143523-jpg.118969

TRT 1'in Gold Film imzalı yeni dizisi Yürek Çıkmazı'nın tanıtım fragmanı yayınlandı.

Alp Navruz, İrem Helvacıoğlu, Ayça Bingöl ve Mesut Akusta'nın başrolünde yer aldığı, yönetmen koltuğuna Serdar Gözelekli'nin oturduğu dizi, bir trajedinin ardından hayatları değişen bir ailenin üyelerinin başından geçenleri konu alıyor.

Yürek Çıkmazı, yakında TRT 1'de başlıyor!

• Harika
Reactions: Angelica
İlk tanıtım gayet iyi ama çok karanlık olmuş tanıtım. Şans veririm internetten belki. 2. Tanıtım'ı görüp öyle karar veririm.

Tanıtım fena değil de Ayça Bingöl konuk oyuncu falan değildir herhalde.

Tanıtım fena görünmüyor ama Ayça Bingöl konuk oyuncu çıkarsa cidden şaşırırım. :A (Aynı yorumdan copy-paste misali tekrar yazıldığı için arkayı üçlemek istedim) :A

Ekran görüntüsü 2022-10-16 233408.png

------

Asıl düşüncelerime gelecek olursam fragman bayağı iddialı görünüyor. ÜKK zirveyi henüz alamamışken, BBCS de düşüşe geçmişken salı günü zirveyi kapma ihtimali yüksek. Zaten TRT'nin de çok yoğun bir tanıtım yapacağı kesin yani Masumlar Apartmanı boyutunda olmasa da ona yakın bir etki yaratabilir.

Böyle dizileri izlemedim izlemem de ama tanıtım iyi duruyor ilgi çekici.

Baya iddialı bir işe benziyor. İlgimi çekti.

Ayça Bingöl bence konuk oyuncu değil, geçmişten görüntülerde devamlı yer alacak. Çünkü dizi onun hikayesi üzerine kurulu.

Ayça Bingöl flashback'lerle olacaktır ana başrol o.
İyi işlenirse tutacak gibi duruyor fragmandan anlaşılan, başarılar...

Tanıtıma bayıldım Ayça Bingöl devam edecektir Baba yı nete bırakıp Yürek Çıkmazı izleyecem