Amin broNe diyim hayırlısı olsun o zaman.
Amin broNe diyim hayırlısı olsun o zaman.
Bende Ankara Altındağ doğumluyum.Amin broAnkara nasıl bi yer ben Altındağ denilen yerde doğmuşum yakinmisin oraya
Teşekkürler Legoş.Güzel bölüm olmuş, eline sağlık @mrt-06
Teşekkürler.kısım kısım 3 günde okudum.Yeni formül .
Ellerine sağlık. Güzel bir geri dönüş oldu. @sokak sanati na geri dönüş durumu olmuş.Senaryoyla mı, geçen bölüme olan tepkilerle mi ilgili pek bilemedim.
emeğine sağlık.
internet gitmişti.Teşekkürler.O kadar uzun mu ki y 3 günde bitti.
kısım kısım 3 günde okudum.Yeni formül .
Ellerine sağlık. Güzel bir geri dönüş oldu. @sokak sanati na geri dönüş durumu olmuş.Senaryoyla mı, geçen bölüme olan tepkilerle mi ilgili pek bilemedim.
emeğine sağlık.
Eve yeni geldim, çok yorgunum. Bölümü editleyemediğim için yeni bölüm yarın akşam yayınlanacak...
Eve yeni geldim, çok yorgunum. Bölümü editleyemediğim için yeni bölüm yarın akşam yayınlanacak...
İki gündür foruma damga vuruyor sunduğum işler@ozgur2113 'ün başarılı reytinglerini kıskandın kesin
İki gündür foruma damga vuruyor sunduğum işler
Kendisiyle görüştük, imzalar atılır yakında
Kendisiyle görüştük, imzalar atılır yakında
Bende hepinize yetecek kadar proje varBenim teklifimi değerlendirmelisin
Zaten Yiğit'e cevap vermek için girdim.Dizimizi izlediğini bilmiyordum.
Türkü söyleyene kadar yılan gelip boğar.
Böyle daha iyi ya çünkü uzun olunca okuması zor oluyor bence.Yine çok güzel bir bölüm olmuş, ellerine sağlık @mrt-06 ama bu fazla kısa olmuş sanki ne ara bittiğini anlayamadımEn beğendiğim replik ;
''Ayyy ayyy dedeye bak be, anam dede böyleyse oğulları nasıldır kim bilir! Burası çiftlik değil "TAŞ" ocağı gibi mübarek.''
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?