TVen Yürüyen Ölüler 2. Bölüm

Carol bayram etti bu dizide valla iki parlağı burda kaptı, gerçi @destere parlak mı bilmiyoruz ama muhtemelen öyledir çünkü aynaları çatlatıyorum diyordu.
Carol değil süpergirl ayoll
o bunak yok bu dizide

bizim karakter fotolarımızıda içeren bir konu açsan aslında yürüyen ölüler karakter listesi diye oynadığımız oyuncuların resimleriyle bizleri tanıtrsın

Kaanım evet ama kavuşmanız için araya bir çok trajedi girmeli öyle beleşe kavuşma yok.

Şu hastaneden çıksan gerisi gelecek de bakalım ne zamana kısmet.

SuperCarol diyelim bari.

Ben aslında bunu sahnelerin arasına düşünmüştüm dizinin çizgi roman hali var ama benim yazdığım senaryo TWD ile aynı değil uygun görsel bulamadım o yüzden senin dediğin daha mantıklı.

ayrı bir konuda mantıklı süpergil olarak paylas beni yaparsan

@sokak sanati da et yiyen bir adam gösteriyordu onu koyarsın iyiki denizi yemedi

Sağolun kendisi gece boyunca beni o kadar uğraştırdı ki alışkanlıktan onun adını yazmışım. Neyse işte emeği geçen herkesin eline sağlık.
Rezil oldun hala konuşuyorsun.

@sokak sanati @cookies 1 saattir konudasınız hala okumadınız mı?

@sokak sanati da et yiyen bir adam gösteriyordu onu koyarsın iyiki denizi yemedi
Birkaç bölüme diğer karakterleri de gösteriyim de yaparım ablacım iyi düşündün.

Yine çok coolum. Yemin ediyorum kendim ile gurur duydum. Senariste teşekkür ederim.

aa evet butür konular forumun kahvehaneleri gibi düşünüyorum mesala benim albümüm ms olsun sırrımız aslında sohbet ortamı oluşturmaktan geçiyordu forumun kahvehanesi gibi

burayıda öyle kullanabiliriz rakip kanal olması fark etmez kardeş abla arasında rekabet olmaz @mrt-06

Rezil oldun hala konuşuyorsun.

@sokak sanati @cookies 1 saattir konudasınız hala okumadınız mı?
Telefonu falan kapattiydim ben okuduktan sonra

yorum yapmayı unutmuşum tabiki harika olmuş @sokak sanati favori karakterim oldu kim bilir ne saykoluklar pesinde olcak

Ben bu tarzda yazamiyorum ya romanla bu tarz arasinda sıkıstım yarin gorursun degisik bisi oldu yani

Evet en rahat bu bölümde konuşuluyor bence senaryo ve yarışma bölümü olmasa bu kadar rahat bir sohbet ortamı başka bölümde olmuyor.

Yok sorun değil ablam.

Kanal ortağı olarak benim dizimde de muhabbet döndürebilirsin.

Sen de kötü karakter seviyorsun o zaman.

Bekliyoruz bakalım çok reklamını yaptın. O değil de bunu deyince dank etti sabahtan beri sen ve @Çiğdem- ile konuşuyorum.

Sen de kötü karakter seviyorsun o zaman.

Bekliyoruz bakalım çok reklamını yaptın. O değil de bunu deyince dank etti sabahtan beri sen ve @Çiğdem- ile konuşuyorum.
Yok be ne reklamı.Denizdeki Meteoru bekliyorum ben daha hic yazmaya baslamadim bile

Tabiki bizle konuscaksin bizden baska pek konusan yok gibi forumda

Kadro 3. bölümde topluca diksiyon kursuna gitsin.
'Yapacaz, edecez, ölecez' bu ne la?

En çok @sokak sanati'nin repliklerini beğendim.

Çiğdem ile destere arasındaki diyaloglar komikti,dizi korku tarzı dizi olsada mizahi yaklaşımla oldukça iyi olmuş,ayrıca vadikızı ile Yiğit arasındaki diyalogda komikti emeğine sağlık @mrt-06

Dimiii yaa ikinizin yani @sokak sanati ile iyi ikili oldunuz valla düşmanlık süper

@sokak sanati dizide de manyak çıktı.

Eğlenceli bir bölümdü eline sağlık.
@denizz19

Beni sizler varetmediniz ben kendi kendimi var ettim. Kendime teşekkür ediyorum. İyi ki ben ben olmuşum