Sen aksiyondan ne anlarsın.Çöp. Ben olsaydım harika.
Sen aksiyondan ne anlarsın.Çöp. Ben olsaydım harika.
Ya beni koy 3. bölümde reyting manyağı olursun, bu kadar net konuşuyorum.Sen aksiyondan ne anlarsın.5. bölüme kadar çöpte boğlursun inş.
3. bölüme ekleme yapayım bakalım ilk 2 bölümün üzerine bir şey katabiliyor muyuz. Çok iddialısın dilerim batmazsın burda ve LYS'de.Ya beni koy 3. bölümde reyting manyağı olursun, bu kadar net konuşuyorum.
Forumu mümkün olduğumca yansıtmaya çalışıyorum.hhahah ahh @sokak sanati sahnesinde gül gül öldüm ayollyan yana olsalar ne olurdu onu görüyoruz resmen@mrt-06
@destere yine peşimdefok balığı suratlısınız ben kim siz kim derken biraz hayal kırıklığı yaşıyor ama yalanda dememişim suratı fok balığı gibi avatarda fotosu varama bırakmaz peşimi ayoll zombiden kurtulurum ondan kurtulamam
@Bully de hastaneden çıkmak istiyor ama çıkınca tekrar dönmek isteyecekdıaşrıda kıyamet kopuyor ne güzel yatıyorsun rahatmı batıyor be adam yat işte
son olarak yakında süpergil güçlerime kavusunca hepinizi koruyacam çocuklar merak etmeyin @Harunnn60 @Yiğitt
Bakalım Deniz ölecek mi.Ayy okurken koptum gülmektennnordada çenem durmamış arkadaş iyiki yanımda @Yiğitt varmışzombiler varken çığlık ne demek yaa@sokak sanati pisss sen nasıl @denizz19 bonişimii vurursunn birde hatıra saati aldı bee
@mrt-06 bayıldım ablamm emeğine sağlıkk
Kurtulması zor ama bakalım belki bir mucize olur.Hayırrr @denizz19 bonişimmm ölmesinn bak çıkarma sakın diziden haa
Hhahah @Bully @destere ile gelir onların arasında kalırım @Harunnn60 da bir taraftan yanı süperkız olmak klay değil bir şekilde kafalayacam üçünüde artık
Kurtulması zor ama bakalım belki bir mucize olur.
Belki ilerde @Yiğitt de ters SuperGirl olarak gelir hahaha ters flash gibi.Hhahah @Bully @destere ile gelir onların arasında kalırım @Harunnn60 da bir taraftan yanı süperkız olmak klay değil bir şekilde kafalayacam üçünüde artık
Ablam "o ölmesin de beni öldür" gibi dedin.Bacağından vuruldu zombiler gelmezse yanına yaşıyacaktır
Belki ilerde @Yiğitt de ters SuperGirl olarak gelir hahaha ters flash gibi.
Ablam "o ölmesin de beni öldür" gibi dedin.
Kanka gerçekten çok safsın düşmanın varken arkanı neden dönersin ki.Sokak terliği beni vurdu ama benim diğer bölüm canlanıp onu yağlı kazığa oturtmam gerek @mrt-06 başka yolu yok
Diğer karakterler zaten sıradan hiçbir özellikleri yok ama @sokak sanati ile benim üzerimden iyi prim yakalarsın gibi
İçimde engeleyemediğim bir vahşet var.hayırrr İkimizide öldürme bee
İşte dostumu düşmanımı tanıyamıyorum ne yazık ki Atacan'ım bu yüzden kaybediyorum ya belki deKanka gerçekten çok safsın düşmanın varken arkanı neden dönersin ki.
İçimde engeleyemediğim bir vahşet var.
Kanka gerçekten çok safsın düşmanın varken arkanı neden dönersin ki.
İçimde engeleyemediğim bir vahşet var.
Hhahah kanın donacak cnmİki über alakasız diziyi nasıl bağladın merak ettim.
Neyse ben şu yağlı kazık fikrini düşüneyim. Sende de gizli gizli ne fanteziler var.İşte dostumu düşmanımı tanıyamıyorum ne yazık ki Atacan'ım bu yüzden kaybediyorum ya belki de
Artık öbür tarafta buluşursunuz.@denizz19 bonişimle bana kıyamazsın sennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?