Maskeli Fedai
Favori Üye
Epey güzel ve eğlenceli. Bazı replikler güldürüyorBölümleri beğendiğine göre okudun, genel yorumun nedir?@Maskeli Fedai
Favori karakterim: @sokak sanati
Epey güzel ve eğlenceli. Bazı replikler güldürüyorBölümleri beğendiğine göre okudun, genel yorumun nedir?@Maskeli Fedai
Epey güzel ve eğlenceli. Bazı replikler güldürüyorGenel olarak keyifli bir dizi forumdaki saçmalıkları güzel özetliyorsun
Favori karakterim: @sokak sanatiAdam psikopat
TırstımSenide diziye alalım bi tadına bakayım fıstık.
aa ne varmış ayoll kelimesinde bakayım
beni kızıdırıyorsun olan @destere ye oluyor ayollÇok iyi olmuş yine.@denizz19 kolsuz ve bacaksız yine iyi dayandı.O halde ben olsam yaşamak istemezdim ama Deniz hayat dolu bir insan olduğu için kolsuz ve bacaksız da yaşayabildi.
@Çiğdem- nihayet aşkım aşkım diye tutturmayıp bir tane vurdu @destere'ye.
Güvenli ve huzurlu olan bölge de çok pis işler dönecek hissediyorum TWD'den de yola çıkarak. @mrt-06 Neyse cesur sahnelerin kadınıyım o yüzden sorun yok.
Teşekkürler bir tanem beğendiğine sevindim.Epey güzel ve eğlenceli. Bazı replikler güldürüyorGenel olarak keyifli bir dizi forumdaki saçmalıkları güzel özetliyorsun
Favori karakterim: @sokak sanatiAdam psikopat
Teşekkürler kankem.Çok iyi olmuş yine.@denizz19 kolsuz ve bacaksız yine iyi dayandı.O halde ben olsam yaşamak istemezdim ama Deniz hayat dolu bir insan olduğu için kolsuz ve bacaksız da yaşayabildi.
Güvenli ve huzurlu olan bölge de çok pis işler dönecek hissediyorum TWD'den de yola çıkarak. @mrt-06 Neyse cesur sahnelerin kadınıyım o yüzden sorun yok.
Hahah.
Kızım bu kadar çok seviyorsan, kıskanıyorsan destereyi yanından ayrılma sende.
Biliyorum kankee TWD'den.Teşekkürler bir tanem beğendiğine sevindim.Artık devamlı izlersin.
Teşekkürler kankem.Çok iyi hikayeler yaşanacak. Güvenli bölge aslında psikopat bölge gibi bir şey.
Hahah.Top gibi de olabilir.
Valla TWD'den daha manyak oldu.Kızım bu kadar çok seviyorsan, kıskanıyorsan destereyi yanından ayrılma sende.Hem nesini kıskanıyorsan bunun, zaten bizim sevgilimle amacımız sizi kızdırıp birbirinize düşürerek eğlenmek.
Biliyorum kankee TWD'den.Ama biz @sokak sanati aşkımla çok iyi bir çift olduk. Bu uyumu bozma bence sen.
Tamam canım.Valla TWD'den daha manyak oldu.Özellikle 17. ve 18. bölümde yaşananları görün.
Ben şimdi spora gidicem özeli halldersen gelince yazarım.
Bu arada saat 20.30'da YILAN YEDİLİ'yi de kaçırmamanı öneririm.Tamam canım.
O saatte burada olamam da yarın bakarım.Bu arada saat 20.30'da YILAN YEDİLİ'yi de kaçırmamanı öneririm.
Hala mı kol ve bacağım yok.Çok iyi olmuş yine.@denizz19 kolsuz ve bacaksız yine iyi dayandı.O halde ben olsam yaşamak istemezdim ama Deniz hayat dolu bir insan olduğu için kolsuz ve bacaksız da yaşayabildi.
Spoiler mı verdim.Demek @mrt-06 baktı diziyi okumuyorum beni kadrodan çıkardı iyi yapmış
Bir ara hepsini okuyup yorum atacağım zaten ama Atacan daha fazla katlanamadı bu duruma zaar 😵Spoiler mı verdim.
Ay kolsuz bacaksız niye yaşayasın zaten?Bu şekilde bile yaşayabileceğin en iyi şekilde yaşadın zombilerin oldu bir ütopyada.Ben olsam intihar ederdim ama senin ölümünün güzel bir sebebi var. Bence oku.
Zombiler aleminde ayak bağı olmaktan başka bir şey değil.Bir ara hepsini okuyup yorum atacağım zaten ama Atacan daha fazla katlanamadı bu duruma zaar 😵Niye kız kolsuz bacaksız da yaşar insan
Dost musun düşman mı tarafını seçZombiler aleminde ayak bağı olmaktan başka bir şey değil.Çürük elmaları yol yakınken ayıklamak gerek ki sağlamlarda zarar görmesin.
Valla ben senaryoya göre düşünüyorum.Dost musun düşman mı tarafını seç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?