O gücün var ama @sokak sanati'na vurursan o da seni yiyebilir yani güçler çatışması doğar.
aaaa ozaman @sokak sanati iş birliği teklifim varBelki dedi
Abovv planlara bak birde bana yılan derler. 😱aaaa ozaman @sokak sanati iş birliği teklifim var
BEN @dizi kolik i yolup geberteyim @sokak sanati da destereyi yesin
sonrada birlikte @ozgur2113 e yardıma gideriz diğer grubu halletmek için
hhaha aa birde sen bana milleti koruyayım diye süper güç veriyordun benden bukadar süpoerkahraman olur ayollAbovv planlara bak birde bana yılan derler. 😱
Tam uyarlayamadım Süper kızı, bence sen kendine öyle bir dizi yaz.hhaha aa birde sen bana milleti koruyayım diye süper güç veriyordun benden bukadar süpoerkahraman olur ayoll
Hhaha bu planlarımdan sonrada tam güç vermezsin zatenTam uyarlayamadım Süper kızı, bence sen kendine öyle bir dizi yaz.
Tüm kadroyu öldürürsün verirsem zaten sen bence @Aserat'ı boğazlarsın çok gıcık bir karakter oldu çünkü.Hhaha bu planlarımdan sonrada tam güç vermezsin zaten
@Aserat yenimi gelecek @sokak sanati na yemek çıktıTüm kadroyu öldürürsün verirsem zaten sen bence @Aserat'ı boğazlarsın çok gıcık bir karakter oldu çünkü.
16. bölümde 5 kişi dahil olacak evet o da geliyor.
Tüm kadroyu öldürürsün verirsem zaten sen bence @Aserat'ı boğazlarsın çok gıcık bir karakter oldu çünkü.
2 bölümde ölürsem diziyi sonsuza kadar boykot edeceğim kararım net.
17. bölümü gör, rolünü çok beğeneceksin kısa süreli bir rol değil yani kalıcı.2 bölümde ölürsem diziyi sonsuza kadar boykot edeceğim kararım net.
ohaa 5 kişi16. bölümde 5 kişi dahil olacak evet o da geliyor.
Boykot lafını duyunca.17. bölümü gör, rolünü çok beğeneceksin kısa süreli bir rol değil yani kalıcı.
Kalemimi çözmüşsün ablacım.ohaa 5 kişiozaman birkaç kişi geberecek kalabalık oluşmaması için gerekli
Saçmalama ben önceden yazıyorum bölümleri, genel senaryoyu değiştirmiyorum.Boykot lafını duyunca.Kalıcıysa güzel ama tatmin olmazsam çekeceğin var.
Tamam be lafın gelişi söyledik.Kalemimi çözmüşsün ablacım.
Saçmalama ben önceden yazıyorum bölümleri, genel senaryoyu değiştirmiyorum.
aaaa ozaman @sokak sanati iş birliği teklifim var
BEN @dizi kolik i yolup geberteyim @sokak sanati da destereyi yesin
sonrada birlikte @ozgur2113 e yardıma gideriz diğer grubu halletmek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?