TVen Yürüyen Ölüler 13. Bölüm

Teşekkürler canım beğenmene sevindim, sen birde gelecek bölümü gör neler yapıyorsun.

@S.G.A.T. gün içinde oku muhakkak yarına kalmasın yarın Pazartesi.

@Dosi sen de Salı gününe kadar oku bence eksikleri çünkü 14. bölüm karakterin için bir dönüm noktası yetişmen lazım.

Son düzenleme:
Bir seferde 13 bölümü de okudum. Emegine saglik @mrt-06

Genel olarak söyle diyeyim: Cok iyi yaziyorsun, yani insan hikayede acaba ne olacak diye merak edip devam ediyor okumaya. Heyecani nerede verecegini biliyorsun. Replikler saglam, flashbackler de gayet iyi. Hikayenin zombi tarafi daha fazla olabilir. Arada ask olaylari fazla oluyor, beni tek rahatsiz eden bu oldu, özellikle son bölümlerde.

Bazi karakterler fazla, bazilari ise fazla az hikayede. Ben öldüm saniyordum meger hala yasiyorum.

Bakalim önümüzdeki bölümlerde neler olacak. Kolay gelsin.

Çok teşekkürler abicim, yorumun beni mutlu etti.
Beğenmene sevindim.

Diğer konuları da dikkate alacağım.

Öhöm öhöm.
@S.G.A.T.

Sen bugünlere düşecek adammıydın.
@destere
Kusura bakma Atacan'ım ya aklımdan çıkmış, sonra da uyuya kaldım. Televizyon sistemine göre hala pazar PT2 sayılmalı ama.

Çok güzel bölüm olmuş, güldürdün.
Çiğdem iyi performans sergiliyor. Sokak Sanati gelecek bölüm başrolde belli oldu.
Ellerine sağlık. @mrt-06

Teşekkürler.
@Aserat'ın sayması lazım gece 2'de yazmışsın sonuçta.

Unuttuğum için tekrar bi göz gezdiriyorum. Artık misafirlere de yorum yapma yetkisi verilse bari de bundan sonra banlanırsam misafir olarak yapayım

Ellerine sağlık yavrukuş yine güzel bir bölüm olmuş ama buda beklediğim bölüm değildi
Bu arada afişte güzel olmuş boşuna yatutarsa favorim olmamış
@mrt-06

Teşekkürler.
Acaba senin gibi çok misafir izleyicim var mıdır çünkü her bölüm 1000 hiti geçiyor.