Sapık olmasından iyidir canım. @Çiğdem-Çok sinirlenip acıkınca buna benzer bir şey oluyor.
Ben de onun iştahına yönelik avlar buluyorum işte. Bak @destere'yi yiyerek hem karnı doyacak, hem de dünyayı bir sapıktan kurtaracak herkülüm, sokakçım.
Sapık olmasından iyidir canım. @Çiğdem-Çok sinirlenip acıkınca buna benzer bir şey oluyor.
Çok sinirlenip acıkınca buna benzer bir şey oluyor.
hhahah aa hulk tan biraz özenme gibi oldu ama bizim yaratık farlı telif gelmez sanırımAy sürekli bu şekilde dolaşmıyor herhalde etrafta?Ara ara acıktığında bu kılığa giriyorsa normal canım.
Teşekkürler.pomy ile denizin diyalogları çok iyi olmuş,çiğdem sokak sanati destere dizikolik arasında konuşulan diyaloglar oldukça komik olmuşözgür planını yapmak için mekana yiğit olarak geldi ama yatutarsa bu durumdan şüphe duydu.sokak sanatinin baş ağrısı bakalım nasıl bir duruma yol açacak,dizikolikin yanından hızla ayrılması şüpheli bir duruma yol açtı.
emeğine sağlık @mrt-06 oldukça iyi bir bölüm olmuş
Boyu 180 bu arada, gerçek adı da çok havalı Andrew J. West.
Hahah güzel tespitler.Sapık olmasından iyidir canım. @Çiğdem-Adam azgınlıktan zombilerle aşk yaşıyordu ne çabuk unuttun, benim aşkım biraz fazla aç o kadar ama erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer.@sokak sanati
Ben de onun iştahına yönelik avlar buluyorum işte. Bak @destere'yi yiyerek hem karnı doyacak, hem de dünyayı bir sapıktan kurtaracak herkülüm, sokakçım.
Oyuncum benim her şeyimdir, kıymetlim tabii ki sahip çıkcam.3'ün 5'in lafını mı yapacaksın
Oyununa ne güzel sahip çıkıyorsun
bölümü okumak iyi oldu hızına yetişmek çok kolay olmuyor,iyisimi bölümü yayınlandığında okumakTeşekkürler.
Bu haftalık 3 bölüm oldu yine haftaya 2 bölüm formatına dönücem.bölümü okumak iyi oldu hızına yetişmek çok kolay olmuyor,iyisimi bölümü yayınlandığında okuma
Logon şeffaf olmadığı için öyle yaptım, uğraşmak istemedim şeffaflaştırmaklaLogo dışında çok güzel olmuş orayı şeffaf yapsaydın keşke olmuyorsa logoyu direkt kaldıralım.Birde benim nickim neden büyük. :S Eline sağlık.
Sapık olmasından iyidir canım. @Çiğdem-Adam azgınlıktan zombilerle aşk yaşıyordu ne çabuk unuttun, benim aşkım biraz fazla aç o kadar ama erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer.@sokak sanati
Logon şeffaf olmadığı için öyle yaptım, uğraşmak istemedim şeffaflaştırmakla
Fonttan dolayı.
Hazır
Teşekkürler.Logon şeffaf olmadığı için öyle yaptım, uğraşmak istemedim şeffaflaştırmakla
Fonttan dolayı.
Hazır
Silersin diye iki tane koydumTeşekkürler.XanTier kısımlarını ben silerim zahmet etmene gerek yok.
Bir elin nesi var, 2 elin sesi var aşkıımmm.Cidden ben canavar olunca emekli olmuş gibi oldum tüm yılan dil ve sinsi planlar sana kaldı bebiş.
Konuya "Afiş: XanTier" yazardım afişe eklemene gerek yoktu.Silersin diye iki tane koydum
Sen beğendin mi?Cidden ben canavar olunca emekli olmuş gibi oldum tüm yılan dil ve sinsi planlar sana kaldı bebiş.
Senden tek isteğim bu resmi paintte açma. Hakaret kabul ederimKonuya "Afiş: XanTier" yazardım afişe eklemene gerek yoktu.Takıntılıyım biliyorsun, silerim yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?