TVen Yürüyen Ölüler 11. Bölüm

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
60,765
Puanı
1,061

..
Yürüyen Ölüler'de Geçen Sezon...
..
_____YÜRÜYEN ÖLÜLER 11. BÖLÜM (Misafir Ziyafeti)_______
Konağın salonunda bulunan uzun yemek masasına geçen yatutarsa, pompy, Yiğitt, RüzgarGülü açlıktan karınları guruldamaktadır. Önlerine gelen tabaklara gömülen grup üyeleri adete masadakileri silip süpürür. Yemek esnasında evin en büyüğü Özgür grup üyelerine bakarak gülümsemektedir.

ozgur2113: Tekrardan hoşgeldiniz, Tanrı misafirisiniz. Sizi ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz..
Yiğitt: Ahh biz de çok mutluyuz. (Masanın sonunda oturan MasacRE-'ye bakıp gülümser)
RüzgarGülü: Özellikle Balvenıe'ye öldüm, su gibi aktı boğazımdan sağolasın ihtiyar!
pompy: Bizi ağırladığınız için çok teşekkürler, Arka Sokaklar 231. bölüm ve Sihirli Annem 23. bölümün verdiği keyifi yaşattı bu yemek.
S.G.A.T.: Sen şu bombacı pompy olmalısın.
pompy: Evet arkadaşlar öyle der!
Yiğitt: MasacRE- de pompacı herhalde, yani şeyy zamanında benzinlikte çalıştığınız söylendi de o yüzden sordum ayoll. (Kahkaha atar)
MasacRE-: Yanlış duyum almışsın şekerim!
Yiğitt: Şekerim mi?! (Gözleri büyür)
yatutarsa: (Yaklaşarak) Mecazen dedi...
Yiğitt: Ayy anladık ayol, sen de bana mutluluk yaşatmıyorsun. Biraz keyifini sür şu yemeğin.
yatutarsa: İçimde kötü bir his var süremiyorum ne yazık ki!
Yiğitt: Özel günlerin bitmiyor, ne zaman iyi hissettin acaba?!
ozgur2113 MasacRE-'ye bakarak başını sallar. MasacRE- Yiğitt'e dönerek, "yemekleri beğenmişsindir umarım"
Yiğitt: Ahhh evet harikalar! (Yakınlaşarak) Tatlı olarak belki seni yerim ahaha. (MasacRE- bu şakalardan rahatsız olur, Yiğitt'in gözlerinin içine bakarak "şimdi masadaki bıçağı alıp kolunu keseceksin"

Yiğitt vampirin beynini yıkamasıyla masadaki bıçağı alır, elini masanın üzerinde tutarak birden bıçağı saplar, bileğinden oluk oluk kanlar akmaktadır. Bir yandan duyduğu acıyı iliklerine kadar yaşar bir yandan da neden bunu yaptığını anlamlandırmaya çalışır. (Vampirlerin göz teması kurarak düşünceyi yönlendirme yetenekleri vardır)

RüzgarGülü: Ne yaptın sen delirdin mi?
pompy: Yiğit?!
Yiğitt: Ben... ben bilmiyorum, ahhhh! (Büyük bir acıyla kendinden geçmiştir)

Kanın aktığını gören EFE UYSAL daha fazla dayanamaz ve Yiğitt'in üzerine atlayarak beslenmeye başlar bu manzara karşısında şok olan pompy, yatutarsa, RüzgarGülü hızla masadan kalkarak kapıya doğru koşar ancak MasacRE- kapının önüne geçerek; "nereye gittiğinizi sanıyorsunuz?"

yatutarsa: Siz... Siz....
MasacRE-: Vampiriz!
yatutarsa: En başından kötülüğü hissetmiştim, en başından bu evdeki kötü ruhu sezmiştim!
ozgur2113: Uzun zamandır yaşadığımız açlığın mükafatı olarak görüyoruz sizi.. (yatutarsa öfkelenir ve Latince bir cümle tekrarlamaya başlar)
yatutarsa: Per evacuans bloodsucking! Per evacuans bloodsucking! Per evacuans bloodsucking!
MasacRE-: Bu manyak da ne yapıyor böyle? (yatutarsa'ya doğru yönelir)
ozgur2113: Ahhhh ahhhh!!! (Odadaki bütün vampirler şiddetli bir ağrıyla yere yığılır)
Almila: Sen cadısın! (Acı içinde elleriyle başını kavrar)
yatutarsa: Per evacuans bloodsucking! Per evacuans bloodsucking! (RüzgarGülü'ne bakarak odadan çıkmaları için gözüyle direktif verir) RüzgarGülü Yiğit'e bakar ancak çok geçtir, nabzı atmamaktadır. Korkudan dolabın arkasına saklanan pompy ise çıkarak RüzgarGülü'nün yanına koşar.
RüzgarGülü: Acele etmeliyiz!
pompy: yatutarsa ile Yiğitt'i bırakamayız!
RüzgarGülü: Yiğitt öldü! yatutarsa biz gidene kadar burada kalmalı hadi gel benimle! (İkili hızla evin dış kapısına doğru koşar)
yatutarsa: Per evacuans bloodsucking!
ozgur2113: Aşağılık cadı ahhhh kes artık şunu!
MasacRE-: Ahhh beynim... beynim patlayacak! (Yerde debelenmektedir)
yatutarsa: Per evacuans bloodsucking! (Daha gür bir sesle)

Yerde debelenen vampirlerden Almila acıdan kendinden geçmiştir, gözlerinden ve burnundan kan akmaya başlar, kısa bir süre sonra ise tamamen tükenir. yatutarsa söylediği latince cümleyi bitirirerek hızla odadan çıkar. Evin kapısına doğru ilerler dışarıda RüzgarGülü ve pompy beklemektedir.

pompy: Sonunda geldin!
yatutarsa: Acele etmeliyiz... Büyünün etkisi uzun sürmeyecektir!
pompy: İyi de Yiğitt'in ölüsünü orada mı bırakacağız?
yatutarsa: Geri dönme şansımız yok, eğer dönersek bir değil dört cenaze çıkar buradan.. Büyü yapacak gücüm kalmadı, hadi! (Hızla koşarak geldikleri yöne doğru giderler)
RüzgarGülü: (Koşarken) Ulan herife deli, deli dedik harbiden cadı çıktı iyi mi?!

---
Büyünün etkisi yavaş yavaş geçmektedir.. ozgur2113 diğerlerinden büyük olduğu için daha güçlüdür ve daha çabuk kendine gelir. "Almila!!!!!" bağırtı sesiyle irkilir. Bu feryat Sedef'e aittir.

Sedef: Kızım... kızım Almila aç gözlerini! Ne yaptınız siz?! (Gözyaşları içindedir)
ozgur2113: İçlerinden biri cadıymış.. Bilmiyordum, affet beni!
Sedef: Sana ne demiştim? İnsan kanı yok demiştim demi?! Nefret ediyorum senden... Kızımız öldü! Senin yüzünden öldü!
ozgur2113: Yapma böyle ne olursun... (S.G.A.T., EFE UYSAL, MasacRE- de Almila'nın başına toplanır...)
Sedef: Değdi mi? Değdi mi he? Sırf insan kanı zevkiniz için değdi mi? Almila'nın laneti hepinizin üstünde olsun!
S.G.A.T.: Ne yaptık biz...

------​
Aradan iki gün geçer, sokak sanati ve dizi kolik kuzeye doğru yol almaktadır yolun biraz ilerisinde Çiğdem ve destere'yi görürler. (Aradan geçen zamanla Çiğdem ve destere birbirlerine alışmıştır, Çiğdem artık destere'den nefret etmemektedir hatta hoşlanmaktadır.)

sokak sanati: Esra'm kimleri görüyorum kimleri! Kimler kimlerle yan yana! Görüyor musun?
dizi kolik: (Kahkaha atar) ben de diyorum bizim fındık güzeli nerdeydi?
sokak sanati: Yanlarına uğramadan olmaz şimdi... (Sırıtır)
dizi kolik: Sokak bak ne diyorum, bunlara bir oyun oynayalım mı? Şimdi beni iyi dinle...

destere çalıları toplarken bir yandan da şarkı mırıldanmaktadır "eyyo eyyo eyyo yüzyılın aşkı geliyooo" Çiğdem de gülümseyerek şarkıya katılır "kanatsız o melek mi o" birbirleriyle bakışırlar ikisinin de adeta gözlerinin içi gülmektedir. Tam o sırada dizi kolik'in seslenişiyle tüm ambians bozulur.

dizi kolik: Aaaa ayyhhh ahh inanmıyorum Çiğdem?! Destere?!
destere: (İç sesiyle) Aman Allah'ım bu kıza ne olmuş böyle! Bu ne endam bu ne güzellik!
Çiğdem-: Iyyy nerden çıktı bu kız? (dizi kolik Çiğdem ve destere'yi öperek sarılır, oldukça samimidir)
dizi kolik: Sizi gördüğümüze çok sevindik, sokak sanati gelsene!
Çiğdem-: sokak sanati mı?!
sokak sanati: Özledin mi beni gülüm..
Çiğdem-: Daha yeni sıçan yakalamıştım, aslında bakarsan günde birkaç kez sıçan görebiliyorum yani özletecek kadar olmuyor yoklukları!
sokak sanati: Hahahaha adı üstünde sıçan! Nerede olacağını iyi biliyor hayvancağızlar!
dizi kolik: Bırakın şu sıçan muhabbetini... Bakın yol yorgunuyuz hazır sizi de gördük birkaç gün eşlik edeceğiz!
destere: Memnuniyetle başımın üzerinde yerin var yani yeriniz var. (Çiğdem bakar) Yanii neyse ben odun topluyordum... Hoş geldiniz!
Çiğdem-: Sadece iki gün... Daha fazlası yok! (Çadıra doğru ilerler)
sokak sanati: Tamam prensesim iki olsun. (Sırıtır)
dizi kolik: Sokak, çok eğleneceğiz!

destere: Amanın amanın, Çiko görürse çok yanlış anlar!
dizi kolik: Öp beni!
destere: Ne neyyyy?!
dizi kolik: Öp beni dedim seksy köpek...!​

Tam oyuna giriyordum, kararsız kaldım

Güzel bir başlangıç olmuş emeğine sağlık. Sadece previously kısmı çok uzun olmuş hepsini okuyamadım. Yalnız beni 2. sezonda ekleyeceğini söylemiştin gelecek haftadan itibaren sağlam bir rolde görmek istiyorum kendimi.
@mrt-06

Bu arada son bölümlerde ölen ölene maşallah. Bu bölümün talihlisi de @Yiğitt olmuş.

Hahaha güzel bölüm olmuş ama beni niye öldürdün erkenden? 😱 Daha @MasacRE- yi yiyecektim.

Belki de ölmemişimdir, kim bilir.

Teşekkürler. Evet yeni karakterler gelecek ama daha olayların noktalanması lazım 5 bölüm var anlayacağın.

Detaylı yorum bekliyorum yetmedi bu.

Hahaha güzel bölüm olmuş ama beni niye öldürdün erkenden? 😱 Daha @MasacRE- yi yiyecektim.

Belki de ölmemişimdir, kim bilir.
Senin başına değişik şeyler gelecek ölmüş sayılmazsın.
Teşekkürler.

12. bölüm fragmanı komik olmuş ama seksy diye bir yazım yok. Seksi veya sexy olur.

Başıma neler gelecek daha. 😱 Bir erkek için kendimi öldürüyordum az daha