TVen Yürüyen Ölüler 10. Bölüm (Sezon Finali)

Kanke sezon finali değil ara sezon finali yani 1 - 1.5 ay sonra devam edecek.
Spordan ve diğer işlerimden fırsat olmuyordu ara vermekte çözüm buldum.

Bugün kanlı iliişkiyi tartışmıştık gizli reklam yaptım aslında.
@XanTier @sokak sanati

Senin de psikopat olduğunu fark etmişsindir umarım.

Şaşırdığım doğrusu, hiç beklemiyordum ama bölüm en baştan beri ters köşelerle gelince benim başıma ne gelecek diye bi düşündüm.
İşte aslında birkaç bölüm öncesinden ipucu vermiştim, Deniz'in durumuyla dalga geçip safa yatıyordun yani içten içe nefret ediyordun ona.

Neyse sağlık olsun umarım o tarihte burda olup takip etme fırsatı yakalayabilirim.

Evet, en sevdiğim.
Ters köşe yapan karakterlere bayılırım. @sokak sanati bölümün starı benim diyor ama maalesef bence tüm sezonun dikkatini en çok çeken ben oldum kabul et aşkoom.

İşte aslında birkaç bölüm öncesinden ipucu vermiştim, Deniz'in durumuyla dalga geçip safa yatıyordun yani içten içe nefret ediyordun ona.
Haha.
Ay kıyamam @denizz19'a da yazık oldu. Neyse platonik takılsın, illa bi kız bulursun üzülme canım.

Onu konuşuruz, temelli gitme ikimiz içinde yoktu hatırlatırım.

Güzel ikili olacaksınız bence.

Bence bu ikilinin karşısında kimse duramaz ama sen kesin beni satarsın.

Onu konuşuruz, temelli gitme ikimiz içinde yoktu hatırlatırım.

Güzel ikili olacaksınız bence.
Karışık o işler.
Konuşuruz bir ara.

Bence bu ikilinin karşısında kimse duramaz ama sen kesin beni satarsın.
Sana güvenip devam ettiren benim ilişkimizi, bak başka biri olsa korkup kaçardı. Değerimi bil.

@vadikızı var ya sonunda kavuştular ilk bölümden beri bonişim diye sayıklıyordu kızcağız.
Neyse, bakıcılığı Melek'e devrettiğime seviniyorum. Gına gelmişti.

Konuşma demişken özeli tamamlıyordum en son yarım kaldı.

Onlar da ölür belki.

Bence de zaten Atacan farketti bu olayı sende ki potansiyeli ki böyle çılgın role döndün. Bu ikili bi yerden aklıma geliyor ama kimdi çıkaramadım sanki vardı böyle kötü çift.