Yönetici - Editör Değerlendirme Anketleri Sonuçları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,399
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Bildiğiniz gibi birkaç gün önce açmıştık editör ve yönetici değerlendirme konularını. Anketlerin sonuçları belli oldu. Detaylı raporlar yarın gece yönetimle paylaşılacak fakat anketlere dair bazı sonuçları burada herkese açık bir şekilde de ilan edelim istedim.

Öncelikle anketlere katılan herkese teşekkürler. Katılım daha da iyi olabilirdi elbette ama yine de gayet iyi bir katılım mevcuttu.

Önce editörlerin sonuçları...

Konu içeriği, yararlılığı dalında en yüksek puan ortalamasını 4.65 ile @mrt-06 alırken ikinci ise 4.60 ile @denizz19 oldu.

Konu düzeni, kalitesi dalında en yüksek puan ortalamasını 4.57 ile @Bully elde ederken ikinci 4.50 ile @denizz19 oldu.

Forum içerisinde aktiflikte 4.85 ile @denizz19 zirvede yer alırken onu 4.80 ile @mrt-06 takip etti.

Üyelerle iyi ilişkiler kurmada 4.61 ile @Bully zirvede yer alırken onu 4.60 ile @mrt-06 takip etti.

Moderatörlüğe terfi eden editörlerin genel puanlarını zaten ilgili konuda duyurmuştum. O üç isim dışında en yüksek puan ortalamasını 4.05 ile @ozgur2113 elde etti. Moderatörlüğe destek oylamasında ise moderatör olan üç ismin dışında %50 barajını geçen tek isim @berkann oldu.

Yöneticilerin sonuçları...

Forum içindeki aktiflikte 4.65 ile @Yakamoz-Asi başı çekerken onu 4.30 ile @xBUGRAx izledi.

Mesaj ve konu kalitesinde @darksaal 4.42 ile zirvede yer aldı. Onu takip eden ise 4.30 ile @Yakamoz-Asi oldu.

Gerekli durumlarda tarafsız olabilme oylamasında 4.64 ile @darksaal farklı şekilde zirvede yer alırken ikinci ise 4.00 ile @cevaa oldu.

Üyelerle sevgi, saygı sınırları içerisinde iyi şekilde geçinme oylamasında @darksaal 4.60 ile zirvede yer aldı. İkinci 4.40 ile @xBUGRAx oldu.

Moderasyonda yine @darksaal bu kez 4.44 ile birinci olurken ikinci ise 4.28 ile @Yakamoz-Asi oldu.

Ortalama puanda mevcut moderatörler arasında en yüksek puanı alan, aynı zamanda genel toplamda üçüncü olmayı başaran @Arslan Bey oldu. Ortalaması ise 4.08

Sonuç...

Yönetimle ve yöneticilerle ilgili şikayetleri, hoşnutsuzları kaale alarak daha iyi bir yönetim göstermeye çalışacağız. Özellikle aramıza yeni katılan arkadaşlarla daha güçlü ve bireysel değil ortak kararlar alan bir yönetim olarak devam edeceğiz. Oylamada dürüst şekilde oy verenlere tekrar teşekkürler. Oylamada başarılı sonuçlar elde eden arkadaşlarımıza tebrikler...

Çok iyi gitmişim, herkese desteklerinden ötürü teşekkür ederim.

Aldığım ortalama, iyi bir ortalama sayılabilir. Beni adaletlice değerlendiren arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Bu kadar büyük bir düşüş beklemiyordum açıkçası. Çok fazla konu açmıyor olabilirim ancak aynı özeni devam ettiriyordum konularımda.

Tam olarak kaç almışım? @OzaN Aslında tüm editölerin sonuçlarını açıklasana daha iyi olurdu. -bütün sorular için.-

Edit: Editör Odası için açılmış konu sandım.

Oy kullanan arkadaşlara teşekkürler.

Yarın akşam editör odasında olacak tam liste.

Etiketleme sistemi var ama etiketlenmediğim için dolayısı ile oy kullanamadım fakat yine de dediğim gibi gönlümden geçen arkadaşlarımın yükselmesine sevindim. Hepsini tekrar tekrar tebrik ederim.

Son düzenleme:
Malesef oylardan haberim yoktu kullanabiliyormuydum onuda bilmiyorum ama herkes hak ettiği yere gelmiş tebrik ederim hepinizi 🙂

@OzaN sayfayı şöyle yukardan aşaği doğru orta hızda bi indir ve avatarların oldugu bölüme bak
Rengarenk

Hak edene oyumu verdim

Hayırlı olsun iyi bir yönetim

Lehime oy kullananlara çok teşekkür ederim inşallah yüzlerini kara çıkarmayız.