boş mesaj atmış safoz
Resim istemem ama kendilerini kanlı canlı isterim
Resim istemem ama kendilerini kanlı canlı isterim
biz bahane aramayız doğruları söyleriz.ssBahane mi arıyorsun hezimetine😱
Tamam 10binlere girdiğindeUnutursam hatırlat
çok sevildiğim için kutlamalara doyamıyorlar beniTebrikler @xemrexxx
Daha geçen bir kutlama konun vardı
Forumun olmazsa olmazlarındansın ve bildirimlerinin 99% na dönüş yapıyorum
İyiki varsın ve daha nice nice mesajlar dilerim.
Hediyelerim:
Orası kesinçok sevildiğim için kutlamalara doyamıyorlar beni
kız molly bacım da sizin oralardanmış bu videonu açınca yandaki önerilerden buldum keşke onu hediye edeydin severim kendisiniTebrikler @xemrexxx
Daha geçen bir kutlama konun vardı
Forumun olmazsa olmazlarındansın ve bildirimlerinin 99% na dönüş yapıyorum
İyiki varsın ve daha nice nice mesajlar dilerim.
Hediyelerim:
O kadar da değilResim istemem ama kendilerini kanlı canlı isterim
bahanelerin gerçek olamazbiz bahane aramayız doğruları söyleriz.ss
Başka gün hediye ederim sana. Sen yeterki istekız molly bacım da sizin oralardanmış bu videonu açınca yandaki önerilerden buldum keşke onu hediye edeydin severim kendisini
aaa sende arefeyi gösterip bayramı göstermiyorsun ayıpO kadar da değilSus bakim kır dizini otur biraz
bahanelerin gerçek olamaz
şu viedoyla tanımıştım kendisini baksana ne ka duygusal sana anlatamam yaniBaşka gün hediye ederim sana. Sen yeterki iste
Ay tamam acıdım sana.şu viedoyla tanımıştım kendisini baksana ne ka duygusal sana anlatamam yani@yatutarsa @Forumdash @Çiğdem- @serhatt @mrt-06 @xBUGRAx @vadikızı @kerem
kız o soğuk iskandinav kadınlarını iki entrikayla alt edip prensi kapamadın mı resmen utanç kaynağısın.ssAy tamam acıdım sana.
Al bir hediye daha
sevdiğin ses, prensimizin düğününde sahne aldı
Yakışıklı prens ama yollarımız kesişmedikız o soğuk iskandinav kadınlarını iki entrikayla alt edip prensi kapamadın mı resmen utanç kaynağısın.ss
Saçlarıyla oynar artık
olmaz noyan @Billy Kane ve @EFE UYSAL a ait bu ikisi de parlaklar konusunda @serhatt gibi çirkef falan çıkar uğraşamam
@xemrexxx in gözü Buraktan başkasını görmüyor bu aralar söz konusu o olsaydı herkesi ezer geçerdi : ABen sadece Engini ve eli baltalıyı isterim
Aaa kıskanma ayollHer hangi bir neden dolayı her gün 3ünüzden birine tebrik mesajı yazıyorum@Çiğdem- @Harunnn60 Tebrikler 200 bini de görürüz İnşallah@xemrexxx
Yoklukta gideri var,haşin herif@xemrexxx in gözü Buraktan başkasını görmüyor bu aralar söz konusu o olsaydı herkesi ezer geçerdi : A@Forumdash
Ne o Engini beğenmiyordun şimdi sarkıntılık ediyorsun @serhatt
Aaa dedim sana ayoll Emraha bin basarYoklukta gideri var,haşin herif
O kadar da değilAaa dedim sana ayoll Emraha bin basar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?