sanki sen her gün partiliyonLa 130 bin mesaj yazmışsın nesini kıskanayım ki üzülüyorum senin adına yazık sadece forum var hayatında diye
Benim küfürlerim ona hediye
Her gün partilemem şart mı ama dışarıda geçen zamanım da oldukça fazlasanki sen her gün partiliyon
lost a bile 2016 yılında başlamışsın nasıl bir ezik olduğunu @Tolstoyevski anlatsın sana
Göndermeli tebrik hediyeme ne diyorsun @xemrexxxsanki sen her gün partiliyon
lost a bile 2016 yılında başlamışsın nasıl bir ezik olduğunu @Tolstoyevski anlatsın sana
işte süreçlerde bile geri kalmışsın sen yakında açılım sürecine de girersinHer gün partilemem şart mı ama dışarıda geçen zamanım da oldukça fazla
Lost'a bile derken ben zaten ilk kez yabancı dizi izliyorum o yüzden uzun bir süreç olmamış kendi adıma
Yalana bak annemle taş çatlasın 2 tane resmim vardır Genelde hep arkadaşlarımla fotolarım var ama sen anca amcaoğlunun düğününde foto çekilebilirsinişte süreçlerde bile geri kalmışsın sen yakında açılım sürecine de girersin
takip ediyorum hep annenle resimlerin var annemle foto çekilmek için niye dışarı çıkayım ki @Yiğitt @ozgur2113
hoşt ben gördüğüme inanırımYalana bak annemle taş çatlasın 2 tane resmim vardır Genelde hep arkadaşlarımla fotolarım var ama sen anca amcaoğlunun düğününde foto çekilebilirsin
Kes be zırvalamayı tebrikler dedikhoşt ben gördüğüme inanırım
Tebrikler kanka @xemrexxx
Ne olmus edho yaşah devrilene kadar olan piyonlara olucak arka sokakların senaristi uyanık davranırda
yani iki şah karşı karşıya geldiler olanlar piyon dizilere olucak dikkatli olun şu eşkiya dünyaya hükümdar olmaz dizisi hedefte olabilir
@Harunnn60
sadece derine girmesin vadi gibi bence oyüzden harcadılar korkuyorlar bütün kanallar bu durumdan özellikle bu darbeye teşebbüs olayından arka sokakların yaptığı göndermeleri görmedinizmi iki tarafada gönderme yapıyor dizi yani dikkatli bu konUDA HİÇ BİR TARAFTAN DÜŞMAN KAZANMIYOR BİR KERE AÇIK açık yaptı ondada dizi yayından kalktı pelin tarafından ardından aydın doğan diziyi geri aldıNe olmus edho ya