xemrexxx 130.000'ler Kulübünde!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,924
Puanı
1,061
Forumumuzun sevilen ve çenesiyle üne kavuşmuş olan üyesi @xemrexxx 130.000 mesaj sayısına ulaşmıştır. Kendisi bu kulübe giren de ilk üye olmuştur. Kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. :bhr:

Kaliteli hediyelerin: :bhr:
54665d34f6309a10e04836fc.jpg
c3cb1d42d32f166b0b99081cab924ed5_1383894239.jpg
kaanil_141266624389.jpg

sanki sen her gün partiliyon :F
lost a bile 2016 yılında başlamışsın nasıl bir ezik olduğunu @Tolstoyevski anlatsın sana:A
Her gün partilemem şart mı ama dışarıda geçen zamanım da oldukça fazla :A

Lost'a bile derken ben zaten ilk kez yabancı dizi izliyorum o yüzden uzun bir süreç olmamış kendi adıma :A

Her gün partilemem şart mı ama dışarıda geçen zamanım da oldukça fazla :A

Lost'a bile derken ben zaten ilk kez yabancı dizi izliyorum o yüzden uzun bir süreç olmamış kendi adıma :A
işte süreçlerde bile geri kalmışsın sen yakında açılım sürecine de girersin:F

takip ediyorum hep annenle resimlerin var annemle foto çekilmek için niye dışarı çıkayım ki :A @Yiğitt @ozgur2113

işte süreçlerde bile geri kalmışsın sen yakında açılım sürecine de girersin:F

takip ediyorum hep annenle resimlerin var annemle foto çekilmek için niye dışarı çıkayım ki :A @Yiğitt @ozgur2113
Yalana bak annemle taş çatlasın 2 tane resmim vardır :F Genelde hep arkadaşlarımla fotolarım var ama sen anca amcaoğlunun düğününde foto çekilebilirsin :A

sadece derine girmesin vadi gibi bence oyüzden harcadılar korkuyorlar bütün kanallar bu durumdan özellikle bu darbeye teşebbüs olayından arka sokakların yaptığı göndermeleri görmedinizmi iki tarafada gönderme yapıyor dizi yani dikkatli bu konUDA HİÇ BİR TARAFTAN DÜŞMAN KAZANMIYOR BİR KERE AÇIK açık yaptı ondada dizi yayından kalktı pelin tarafından ardından aydın doğan diziyi geri aldı

Tebrikler @xemrexxx
Senin için şu saatte abd'ye mesaj attım yaa:F Kıymetini bil:F
Sevdiğin diziden sana hediye istedim:A
Bak duvar kağidi yap pcne tamam:F Set ekibinden rica ettim sana özel:F
2013-04-30_babydaddykylexy-wwm.png