Xbox, Halo'yu Dizi Yapabilir!

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,122
Puanı
1,061
Xbox, Halo'yu Dizi Yapabilir!

36820-150x150.jpg

Meşhur Xbox oyun serilerinden birisi olan Halo dizi olabilir!

Xbox ile Showtime arasında görüşmeler sürüyor. Showtime ile karşılıklı anlaşılırsa yakın zamanda Halo'yu dizi olarak ekranda görebiliriz.
Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Son düzenleme:
2.Bölümü bizim yoğun ısrarlarımız yüzünden izlemiştin sonra beğendim devam edeceğim demiştin. :D
aha işte tamda o bölümde kaldı devamı gelmedi şimdi uzun süredir ara verdiğim diziler var onları bitiripte daradevil e sıra gelene kadar bir 6 ay geçer bu arada sen ben yokken hep izlemeni istediğim dizilere başlamışsın ben burdayken izlemiyordun dur o yorumlarada bakacağım fırsat bulursam :)

aha işte tamda o bölümde kaldı devamı gelmedi şimdi uzun süredir ara verdiğim diziler var onları bitiripte daradevil e sıra gelene kadar bir 6 ay geçer bu arada sen ben yokken hep izlemeni istediğim dizilere başlamışsın ben burdayken izlemiyordun dur o yorumlarada bakacağım fırsat bulursam :)
Neyse başının etini yemeyeceğim izle izle diye. :D Outlander'da tek takıldım ya kimse konuşmuyor tek başımı yorumluyorum diziyi. :F

Neyse başının etini yemeyeceğim izle izle diye. :D Outlander'da tek takıldım ya kimse konuşmuyor tek başımı yorumluyorum diziyi. :F
outlander harikadır ya benim claire aşık olunacak kadındır tek başına dizi demektir:) konuya bile gerek yok günde 45 dakika claire i seyret öyle otursun orda bişey yapmasın deseler seyrederim hiç sıkılmam :)