XanTier ve emreemreu'dan Yepyeni Bir Dizi!

Hayırlı Olsun.

Benim program bitmeden yapsaydınız bari arasında reklam yapardık reyting toplardınız.
Ah Revan ah boşlukta uçuyon, geçen yıl yaptığım Kazanmak İçin 25 Saniye yarışmamın özetinin gerisinde kaldığın günleri ne çabuk unuttun.
Özetimle fark atıyordum.

Ah Revan ah boşlukta uçuyon, geçen yıl yaptığım Kazanmak İçin 25 Saniye yarışmamın özetinin gerisinde kaldığın günleri ne çabuk unuttun.
Özetimle fark atıyordum.
Yok artık. 😱

Bu bir gerçek ki, benim program patladı forumda. Okumayan yok. Ben itirafları 1 saat geciktirsem herkes nerde kaldı diye merak ediyor. Senin programı arayan soran yok kendinden başka.

Tebrikler ve başarılar.

Komedi sevmeiyorum genelde o nedenle takip etmem her halde.

Başarılar bekliyoruz.

merakla bekliyoruz ama sırf komedi olmasın

Yok artık. 😱

Bu bir gerçek ki, benim program patladı forumda. Okumayan yok. Ben itirafları 1 saat geciktirsem herkes nerde kaldı diye merak ediyor. Senin programı arayan soran yok kendinden başka.
Nerden biliyorsun?
Fanlarından yoğun mesaj alıyorum, yakında "yoğun istek" üzerine başlayacak.

Ayrıca yalan mı söyleyeceğim al;

Bir de FOX taktiği yapmışsın.

1KAZANMAK İÇİN 25 SANİYETVen20:30:3623:15:3819,7451,97
2KAZANMAK İÇİN 25 SANİYE (ÖZET)TVen20:00:0020:30:3612,8231,80
3AŞKIN BEDELİSTAR TV13:58:1314:58:455,6912,59
4FORUM İTİRAFLARIGRIFFIN19:45:1500:46:005,6711,13

Dizinin adını açıklayacağım şimdi.
İsmi çok orijinal olmadı ama bakalım.

@sokak sanati dram da katarız, en azından ilk bölümü okursun. Duruma göre takip edersin ya da etmezsin.

Nerden aldın bunu?
Saatlerinden belli reytingleri silmiş yazmış üşenmeden, Aşkın Bedelini de silmeyi unutmuş.

Dizinin adını açıklayacağım şimdi.
İsmi çok orijinal olmadı ama bakalım.

@sokak sanati dram da katarız, en azından ilk bölümü okursun. Duruma göre takip edersin ya da etmezsin.

Pompy'nin konularından sonra ilaç gibi gelirsiniz aslında bakmakta fayda var bu bölüme ısınmak için.
Bakarım yani.

benimde komedi yönü ağır basan bir dizim var sadece eğlence yönüne önem veriyorum
kadın eli değince ilk 2 bölüm yayınladım yarın 3 yayınlıcam sizlerde bakarsanız sevinirim

herkesin senaryosunu takip ediyorum sizinkinide takip ederim bende komediyle ilgilendiğim için
sizleri zevkle takip ederim 🙂🙂

Dizinin adı: Yok Öyle Yağma

oldu.
Yorumları alalım ?

TOTAL gönderdik tabii.

Düşün bu tablo birde AB yani, senTOTAL'ini gör.
Hadi hadi hadi hadi masal anlatma. Senin program bizim tekrarımızın gerisindeydi. Bir de Cumaya koymuşsun programı herkes FF İtirafları ile ilgileniyor sen zorla UP! yazıyorsun birisi baksın diye, kimse de bakmıyor.

Bence sen gelecek sezon Çarşamba falan yap programı, benimkinin rüzgarı Çarşamba anca diniyor.

Ben de UP falan olmaz bak 84 yorumluk konu. 53 Sharelik bölüm. Kanıtlarla geldim.

https://fav10.net/forum/threads/xan...-kazanmak-İçin-25-saniye-2-bölüm-yeni.191939/

https://fav10.net/forum/threads/favoriforumum-senaryo-reytingleri-10-16-haziran-2013-haftası.192993/ (Reytingi)

@mrt-06 Kazanmak İçin 25 Saniye 'ye ben konuk oluyordum hadi yapalım.
Çok az kaldı.

Bizim program Sezon Finali yapmış da öyle uçmuş seninki Beni Affet gibi.

Reyting sistemi çok da güvenilir ya.
Benim programıma 1 de veren olur ama 1 veren her hafta takip ediyor programı.

Bizim program Sezon Finali yapmış da öyle uçmuş seninki Beni Affet gibi.

Reyting sistemi çok da güvenilir ya.
Benim programıma 1 de veren olur ama 1 veren her hafta takip ediyor programı.
Yav he he diyorum ve kaçıyorum.