XanTier ve emreemreu'dan Yepyeni Bir Dizi!

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
7,122
Puanı
1,060
Forumun 2 eski senaristlerinden olan XanTier ve emreemreu'dan yakında çok konuşulacak bir komedi dizisi geliyor.

Daha önce Şah Mat adlı diziyi yazan usta kalem XanTier ile daha önce FF Üyeleri Bir Arada dizisini yazmış olan (forumun en uzun süren dizisi) emreemreu ortak kalemde buluşuyor.

Bu ikilinin yazacağı dizi çok yakında FavoriForumum'da!

İşte dizinin karakter dağılımı:

Egemen ailesi 4 kişilik bir ailedir. Anne, baba ve 2 kardeşten oluşan sıradan bir ailedir. Bu aileyi farklı kılan ise ailede yapılan görevlerin ters olmasıdır. (Ters olmaktan kasıtı ilk bölümde göreceksiniz :D)

Anne: İsmi Makbule'dir. Ev hanımıdır fakat ev işlerinden çok sıkılmıştır. Eşinin işten kovulmasıyla ev işleri daha da çekilmez bir hal almıştır.

Baba: İsmi Halil'dir. Çok kısa süre önce işten kovulmuştur. İş aramaktadır. Peltek konuşmasıyla özellikle Poyraz tarafından dalga geçilir.

OzaN: 22 yaşındadır, ailenin en büyük meyvesidir. Çok iyi hayal dünyası vardır. O da babası gibi iş aramaktadır.

Poyraz: OzaN'ın küçük kardeşidir. 8 yaşındadır. Yaşı küçük olmasına rağmen abisine demediği lafları bırakmaz.

Bunlar başrol oyuncularıdır. Yan karakterler de olacaktır. Onları dizide göreceksiniz.

Herkesin en azından ilk bölümü okumasını bekliyoruz. :)

Dizinin adı: YOK ÖYLE YAĞMA oldu. :)

Son düzenleme:
Bana ileti gönderirseniz sevinirim,sizin gibi iki değerli adamın senaryosunu keyifle okurum.:)

Hayırlı Olsun. :)

Benim program bitmeden yapsaydınız bari arasında reklam yapardık reyting toplardınız. :A

Senaryo bölümünün şuanki durumundan haberdarım, maalesef bölüm çökmüş. Yeniden yönetime geçince ilgileneceğim inşallah bölümle. :)

Biz pompy'den ayrı çalışıyoruz. :D
Ben de yazmak isterdim ama bölümün vaziyeti ortada. :D

Olsun, sonuçta o da yazıyor. :D

İsmail Abinin meşhur sözü var ya, olaylar olaylar. :D

İşte dizi tam dediğinden olacak. :D