FOX'un X-Men serisinin son filmi olan Dark Phoneix'ten yeni bir sahne daha yayınlandı! 7 Haziran'da tüm dünyada aynı anda yayınlanacak film şimdiden hayranlarını heyecanlandırmaya başladı!
Sınav şıklı olsun lütfen.@kerem izle sınav yapacağım .
İzlersin bu seriyi de artık.Sınav şıklı olsun lütfen.
Anlar mıyım ki?İzlersin bu seriyi de artık.Konusunu bile açtın zaten.
20 yıllık seri valla bak acıdım şimdi sanaAnlar mıyım ki?
Allahtan dizi değil.20 yıllık seri valla bak acıdım şimdi sanaİzle izle bitmez
Seneye bu seriye senle başlamak lazım.Allahtan dizi değil.
Attack on Titan'ı izlersen neden olmasın?Seneye bu seriye senle başlamak lazım.Ne diyorsun.
@xemrexxx @destere @bazinga @Tolstoyevski @Forumdash @MasacRE @DarkLegenD @MEnes izleyin bakalım güzel bir şey çıkacak gibi gözüküyor.
@xBUGRAx son yapacağınız film üzgün müsün..
Yeni mi yayınlandı? Habire fragman yayınlar@xemrexxx @destere @bazinga @Tolstoyevski @Forumdash @MasacRE @DarkLegenD @MEnes izleyin bakalım güzel bir şey çıkacak gibi gözüküyor.
İzledin mi tam senlikYeni mi yayınlandı? Habire fragman yayınlar
Şimdi izledim. Sansar kıza o hareketinden dolayı yükselirsem ağlarsınİzledin mi tam senlik
iyi bir şey mi dedin anlamadımŞimdi izledim. Sansar kıza o hareketinden dolayı yükselirsem ağlarsın
Benim için iyi senin için kötüiyi bir şey mi dedin anlamadım
Nete düşene kadar diğer filmleri tamamlayıp, sonra da bunu izlerim ben@xemrexxx @destere @bazinga @Tolstoyevski @Forumdash @MasacRE @DarkLegenD @MEnes izleyin bakalım güzel bir şey çıkacak gibi gözüküyor.
Elimden almana izin vermemBenim için iyi senin için kötü
Yinede ilgini çekti bence öyle hissettimNete düşene kadar diğer filmleri tamamlayıp, sonra da bunu izlerim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?