X Factor'de Yine Jüri Değişikliği mi Var?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ahmed

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
16,541
Puanı
1,060
Kanal D’de yayınlanacak olan dünyaca ünlü şarkı yarışması X Factor’un jüri koltuğunda ilginç bir değişiklik daha yaşandı…
Jüri üyelerinin Emre Aydın, Armağan Çağlayan Ömer Karacan ve Ziynet Sali olduğu duyurulmuştu.
Ancak ikinci bölümün çekimlerinde beklenmeyen bir gelişme yaşandı…
Armağan Çağlayan Ömer Karacan ve Ziynet Sali yine stüdyodaydı…Ancak çekimler başlayınca, Emre Aydın’ın koltuğuna ünlü piyanist Behzat Gerçeker oturdu.
Değişikliğin geçici mi, yoksa kalıcı mı olduğu üçüncü çekimde ortaya çıkacak…
Bu arada Emre Aydın’ın ikinci bölüm çekimlerinin yapılacağı gün, daha önceden kararlaştırılmış bir konseri olduğu iddiası da gelen haberler arasında.

xfactor.jpg

18.jpg

Ekli dosyalar

• xfactoremreaydın.jpg
    xfactoremreaydın.jpg
    83.4 KB · Hit: 775
Son düzenleme:
Bu programdan umut yok gibi. Jüri çok tırt.

Armağan nedir ya? Armağanın devri kapandı artık.

Keşke bu yarışmayı Osmantan Erkır falan yapsaydı.. Yine fiyasko geliyor Medyapım'dan çok belli bir şekilde..

Bence Kanal D bu yarışmayı başlatmadan direkt başka kanala göndersin. Umutsuz vaka olacağını düşünüyorum.

İyice soğudum programdan. Tutacağını da sanmam. Medyapım aylardır 4 jüriye karar veremiyorsa vay bu şirketin haline..

Medyapım bence yapım şirketini kapatsın, başka işlerle uğraşsınlar.
Bence çok abarttın adminim.

MedYapım her ne kadar son projeleri ile düşüşte olsa da uyarlama konusun da birçok yapım şirketinin önün de Umutsuz Ev Kadınları , Karadağlar , Doktorlar , Dadı vb.

Bence çok abarttın adminim. MedYapım her ne kadar son projeleri ile düşüşte olsa da uyarlama konusunda birçok yapım şirketinin önünde Umutsuz Ev Kadınları , Karadağlar , Doktorlar , Dadı vb.
Doktorlar, Dadı falan mazide kaldı. Zamanının en başarılı yapım şirketlerindendi ama şu anki halinin o günlerle alakası yok.

Umutsuz Ev Kadınları ve Adını Feriha Koydum son yıllardaki tek istisnaları. Zaten Adını Feriha Koydum'u daha çok para uğruna batırdılar.

Çok kötü olmuş maalesef değişiklik, programdan artık umudum yok..

bi baslasa da izlesek ben acikcasi ilk bolume bakmak istiyorum ...

X Factor en begendugim sarki yarismasi diyebilirim , Türkiye versiyonuda umarim tutar,Duünyada YouTube da bolumleri 25 milyon üstü tiklaniyor, Jüri beni şu bakimdan hayal kirikligina ugratti 3 erkek 1 kadin olmasi cok yanlis ve sacma olmus , 2 erkek 2 kadin oldugu zaman daha zevkli ve merak uyandirici olurdu, iki erkek juri aha genc olabilirlerdi, ayriyetten ben Atiyeyi cok yakistirirdm kadin juri olarak. Ama yinede kotu gidecegini sanmiyorum heleki AB de :)