'X Factor Türkiye'nin Sunucusu Belli Oldu!

xBUGRAx

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
20,577
Puanı
1,060
Çok yakında Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlanacak, Med Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği yeni nesil şarkı yarışması 'X Factor Türkiye'nin sunucusu belli oldu!

Med Yapım'ın 'Ben Burdan Atlarım' yarışmasında da kısa bir süre sunuculuk yapan Gamze Özçelik, 'X Factor Türkiye'nin sunucusu oldu!

Jüri koltuğunda Hande Yener, Sinan Akçıl, Armağan Çağlayan ve Mazhar Alanson'un oturacağı, 'X Factor Türkiye' yeni sezonda Kanal D'de!

Sj0rv1DK9R11hKiE8AHNfch1.jpg

Hafta sonu yayınlanacaktır. Gamze Özçelik de iyi seçim olmuş başarılar. :)

Biliyordum böyle bir şeyin olacağını ve çok sevindim. :)

Şaşırmadim.Haldon Dormen de geleydi bari. Kanal D yarışmayi hiç edecek diye çok korkuyorum:(

Forumdash tarafından mobilden yazılmıştir

Mazhar Alanson ve uyku getiren konuşması.:D Armağan Çağlayan'ın sinir bozan konuşmaları.:D Sinan akçıl baştan sona hata yaz yaz bitmez.:D Jüriler iyi değil.Sunucuyuda beğenmedim.Bu yarışmanın tutma ihtimalini düşük görüyorum ben.:D

Kanal D ye yaraşır şekilde olacak X Factor Kalitede O Sesden kat kat üstün olacağından çok eminim.

O Ses'i yakalaması çok çok zor, ama kalite açısından çok daha iyi olacaktır bundan eminim.

Sunucu seçimi iyi ama programın kendisi şüphe uyandırıyor. Med Yapım o eski zamanlarını çoktan kaybetti bu iş de son büyük kozları olacak sanırım bu da tutmazsa kolay kolay yeni bir işe kalkışmazlar. :):)