"X-Factor" Türkiye Geliyor! Peki Hangi Kanalda?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,356
Puanı
810
Hollanda, Amerika, İngiltere, Almanya gibi ülkelerde izlenme rekorları kıran başarılı ses yarışması programı "X Factor", Türkiye'ye geliyor!

Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu "O Ses Türkiye" programı, ve jüri koltuğunda Bülent Ersoy, Orhan Gencebay, Demet Akalın ve Serdar Ortaç'ın oturduğu "Popstar" yarışmasına rakip geliyor.

Programın Türkiye'de ki yapımcıları programın yayınlanması için atv ve Kanal D'ye teklif ettiği öğrenildi.

OVTJHoglaeIOZhALJBNb9ZRd.jpg

atv çakmaları sever.Kanal D orjinal olsun ister.Popstar çakması muamelesi görecektir.Nerde olursa olsun her 2 kanalda izlerim.Arada youtubede Uk versiyonlarına bakıyorum.Güzel ve görsel bi yarişma.İnş bizdeki secmelerdeki studyolarda o kadar buyuk olur:X Şimdi bir video vericem +16 olarak siz yarişmacıya değil studyonun nasıl olduguna bakın :ok: Bu hangi kanalda olursa olsun kanalına getirisi olacaktir.

Veee dip not atv bunu zamanında Star Avı adında almiş linki buldum :X

ahada o link.

http://arsiv.sabah.com.tr/2006/05/13/gny/tel118-20060513-200.html

Program o dönemler popstar çakması olarak görülmüş.Yarişmacı ile Erol köse arasinda aşk mı olmuştu ne yoksa Gülşen Erol köse aşk olayı mı ne patlamişti yarişma içerisinde.Sunuclardan kaybeden bir yarişmaydı.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ben de izleyeceğim. Hollanda'da çok sevmiştim :)

Popstar çakmasımı yok canım xFactor USA'yi izledim ben tüm sezonu Britney için ama bence format gayet farklı

Hiç başlamasın bence popstar'ın aynısı. Türkiye'de tutmaz... O Ses'in formatı farklı olduğu için ve Acun yapımı olduğu için tuttu.

X factor bildiğiniz popstar...

Popstar çakmasımı yok canım xFactor USA'yi izledim ben tüm sezonu Britney için ama bence format gayet farklı
American idol namı diğer adı Popstar 2002'de başlamiş.X factor ise 2004 yılında İngilterede yayınlanmiş.Önce cıkan orjınal sonradan ortaya cıkanlar cakmadır :X:X USA versiyonu daha 3 sezonda.Popstar daha cok izleniyor USA' 12 mi 13. sezondalar mı ne😕.Hatta en fazla izlenen yarişma.

American idol namı diğer adı Popstar 2002'de başlamiş.X factor ise 2004 yılında İngilterede yayınlanmiş.Önce cıkan orjınal sonradan ortaya cıkanlar cakmadır :X:X USA versiyonu daha 3 sezonda.Popstar daha cok izleniyor USA' 12 mi 13. sezondalar mı ne😕.Hatta en fazla izlenen yarişma.

Ne _??? Popstar American Idol mı? gerçektenmi? hiç alakası yokki American İdol ile çok şaşırdım cidden :s

Ne _??? Popstar American Idol mı? gerçektenmi? hiç alakası yokki American İdol ile çok şaşırdım cidden :s
American İDol'u hiç izlemedin mi😕 Hadi onu izlemedin.Kanal D'den show tv'ye geçen Popstar'ı Kanal D bilmem birşeyin "idol"u adı altında yayınlamişti😕

Aha "Türkstar" olarak yayınlamiş
http://tr.wikipedia.org/wiki/T%C3%BCrkstar_(yar%C4%B1%C5%9Fma)

Son düzenleme:
Kanal D BBEB varken almaz ama ATV uzun zamandir bir care bulamadigi hafta sonu icin düsünebilir

American İDol'u hiç izlemedin mi😕 Hadi onu izlemedin.Kanal D'den show tv'ye geçen Popstar'ı Kanal D bilmem birşeyin "idol"u adı altında yayınlamişti😕

Aha "Türkstar" olarak yayınlamiş
http://tr.wikipedia.org/wiki/T%C3%BCrkstar_(yar%C4%B1%C5%9Fma)

Aha o yıllarda Türkiye'de değildim ama şuanki şey pek benziyor diyemem bu bildiğimiz alaturka birşey stüdyo desen alakasız.Türkiyedeki tüm çevirme programların stüdyosu logosu falan aynı oluyor.Bu arada American Idol'ı sürekli izliyorum Makedonyadada vardı ama direkt ''Macedonian Idol'' diye bu bildiğimiz alaksız birşey bence

Aha o yıllarda Türkiye'de değildim ama şuanki şey pek benziyor diyemem bu bildiğimiz alaturka birşey stüdyo desen alakasız.Türkiyedeki tüm çevirme programların stüdyosu logosu falan aynı oluyor.Bu arada American Idol'ı sürekli izliyorum Makedonyadada vardı ama direkt ''Macedonian Idol'' diye bu bildiğimiz alaksız birşey bence
Acunun'un yarişmalarının konseptleri hep 1'e 1 oluyor genelde.O yuzden cok izleniyorda. işte Popstar'ın (Turkstar'ın) American İdol oldugu;
Popstar Türkiye - Vikipedi

The Voice sezon arasından yine reyting rekoru kırarak döndü! Shakira, Adam Levine, Blake Shelton ve Usher'ın jüri koltuğunda oturduğu yarışma; "4.7 reyting" alarak yine rekor kırdı.

Diğer bir şarkı yarışması American Idol "2.9 reyting"de kaldı. (2.9 reyting de abd reytinglerine göre iyi bir rakam.)

Forum İstatistikleri

Konular
176,603
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy