Yoldaşım mutsuzluktan kendini nereye vermiş.. @MasacRE @Sherlock @DarkLegenDWordle Eng 264 5/6
⬜⬜⬜🟨⬜
⬜⬜⬜⬜🟩
🟨🟨🟨⬜🟩
🟨⬜🟩🟨🟩
🟩🟩🟩🟩🟩
Wordle Türkçe 264 6/6
⬜🟩🟨⬜⬜
🟩🟩⬜⬜⬜
🟩🟩⬜🟨⬜
🟩🟩⬜⬜⬜
⬜🟩⬜🟨🟩
🟩🟩🟩🟩🟩
Türkçe fazla zorladı... Ama neyse ki bulduk...
Ben o konuya asla girmem ve cevap vermem ve tepki vermem...
Sende denesene su çok güzel. @Sherlock
Geliyorum hemen.. @MasacRE @DarkLegenD
Üzülme yoldaşım aç bir Pepsi iç hararetini alsın..Ben o konuya asla girmem ve cevap vermem ve tepki vermem...
Üzülme falan yok, o konuda netim, konuşmama kararı aldım....
Paragraflarla Messi'yi işin içinden çıkarırsın diye düşünmüştüm... Demek ki sen de kabul ediyorsun emekli olması gerektiğini... @Maskeli Fedai @Sherlock @MasacRE@DarkLegenD hayırdır neye şaşırdın, sürekli ilginç atıp duruyorsun... ()
@DarkLegenD hayırdır neye şaşırdın, sürekli ilginç atıp duruyorsun... ()
O bile Pepsi'yi salmış vaaaay beeee.. @Sherlock @MasacREParagraflarla Messi'yi işin içinden çıkarırsın diye düşünmüştüm... Demek ki sen de kabul ediyorsun emekli olması gerektiğini... @Maskeli Fedai @Sherlock @MasacRE
Paragraflarla Messi'yi işin içinden çıkarırsın diye düşünmüştüm... Demek ki sen de kabul ediyorsun emekli olması gerektiğini... @Maskeli Fedai @Sherlock @MasacRE
Hepinize benden Pepsi beyler... En çok adaşıma... @MasacRE @MEnes
Tarihin en iyisi gelecek hafta bir kafa, bir tane topuk, bir tane de röveşata golü ile hat-trick yapınca Ronaldo saflarına geçiş yapacaktır... Paragraflar boyunca Ronaldo'yu övmesi... Biz vallahi billahi bunun hayaliyle yaşıyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?