2017 Wonder Woman - Film Yorumları

mesmeso

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
10,562
Puanı
860
532910.jpg

Wonder Woman

Türü: Macera, Fantastik, Aksiyon
Yönetmen: Patty Jenkins
Senaryo: Allan Heinberg, Geoff Johns

Oyuncular:
Gal Gadot
Chris Pine
Connie Nielsen
Robin Wright
Danny Huston
David Thewlis
Elena Anaya
Lucy Davis

IMDB Sayfası

Filmin Özeti

Amazon prensesi Diana Price, nam-ı diğer Wonder Woman dünyayı keşfetmek için tropik topraklarını geride bırakıp demir ve camın hüküm sürdüğü dünyamıza dalar. Birçok inanüstü yetenek ve kıvrak bir zekayla donatılmış olan güzel kahraman Cennet Adası'nın medeniyete açılan kapısı olacaktır.

Filmin Fragmanı

çevirmenin biri çevirmişte görüntü sinema çekimi :) görüntüye baktım biraz aynı @pompy nin evde tv yi cep telefonuyla çekip fragman hazırlamasına benzemiş görünütler zıplıyor :)

Yok düşmemiş ama bu sitede %10 diyor. 1-2 güne düşer heralde ? http://www.turkcealtyazi.org/mov/6294822/the-post.html

Benim elimde kalan dizi var ama ortak değiliz o yuzden yaza attım :A Netflix yeni bir dizi çıkarcaktı şubat ayında. Bilim-Kurgu aksiyonlu filan. Konusunu açmiştim. Git bak:A
Bunu izleyelim torpilli aday olan alt yazısı olmayan sıkıcı filmlerden iyidir :A

Hem Kadın Süperkahman @destere sever :F @Forumdash

https://www.fullhdfilmizlesene.org/fantastik-filmler/wonder-woman-2017-filmi-full-izle/

@OzaN güzel bir film sitesi açmışta keşke dublaja bulaşmasaydı hiç :)
Aaa yabancı dizilerde alt yazı olmadan olmuyor ama filmlerde dublaj daha iyi bence :A

O site bizim @OzaN bencede yorum kısmına yazalım diyecem ama tam bizden kurtuldunu düşünürken yinemi siz diye iyice kayışları koparmasından korkuyorum
:A :A :A @Forumdash

Bunu izleyelim torpilli aday olan alt yazısı olmayan sıkıcı filmlerden iyidir :A

Hem Kadın Süperkahman @destere sever :F @Forumdash

https://www.fullhdfilmizlesene.org/fantastik-filmler/wonder-woman-2017-filmi-full-izle/

izleyelim benim için farketmez ama bu verdiğin site dublajlı altyazılı değil :)
Ben izledim bunu zaten :Z Gal Gadot harika oynamiş. Efektler de güzeldi:Z Kadınlarla erkeklerin yer değiştirdiği bi dünya düşünün :A

Ben izledim bunu zaten :Z Gal Gadot harika oynamiş. Efektler de güzeldi:Z Kadınlarla erkeklerin yer değiştirdiği bi dünya düşünün :A
Ozaman sen yorumunu yap bizde @destere ile izleyelim yani önceden izlemenin bedeli ,sen şimdi sıkıntıdan patla biz film izlerken :A :A :A
tamam ben bu gece izlerim filmi hogathada yarın izler yorum yaparız ama @Forumdash filme not vermen lazım öyle kaçamak yorum olmaz ;:)

7'den fazlasını hak etmiyor bence :X Bi devam filmi olsa diye yakınıyorsun sonunda:A @Çiğdem- zaten yenisi cekilcekti sanırım(b)

Hayal meyal hatırlıyorum:A Bir ok atişi var tam bi klişe:F
7'den fazlasını hak etmiyor bence :X Bi devam filmi olsa diye yakınıyorsun sonunda:A @Çiğdem- zaten yenisi cekilcekti sanırım(b)

Hayal meyal hatırlıyorum:A Bir ok atişi var tam bi klişe:F
bu film bir ara @Harunnn60 un bahsettiği film değilmi hatta filmde Got dizisindeki sansa rol alıyordu yoksa o film başka filmmiydi :)