- Reaksiyon puanı
- 29,881
- Puanı
- 1,059
Yok bakmadımnetflix de kore dizisi (strong gırl BONG SONG ) hiç göz atmışmıydınız ilk bölüme baktım süper kızın komedisi
Yok bakmadımnetflix de kore dizisi (strong gırl BONG SONG ) hiç göz atmışmıydınız ilk bölüme baktım süper kızın komedisi
Yok hiç bakmadım ama kore izliceksem önceliği Sense8'deki Sun'ın dizisine vereceğimnetflix de kore dizisi (strong gırl BONG SONG ) hiç göz atmışmıydınız ilk bölüme baktım süper kızın komedisi
evet tabikide öncelik her zaman dona bae nin aynı diziyi @MasacRE- yede önerelimYok hiç bakmadım ama kore izliceksem önceliği Sense8'deki Sun'ın dizisine vereceğimKonuşmuştuk zaten
Öyle yaparsanız Oscar etkinliğine katılmanın ne anlamı var?
gotham dizisine dalacağız en az bir haftamızı alır hatta daha fazla sonra bu
hiçbir konuda konu başlığına uygun hareket etmiyoruzki zaten , burdada değişik fantaziler peşinde koşarızvarsın oscar filmleri olmasın
Aslında Oscar çok hayırlı bir şey yapıyor yılın en tuhaf izlenmeye vakit kaybı filmlerini aday yapıyor ki insanlar film seçerken bunları izlemesin diyeBenim 5-6 bölümüm var Gotham'da
Ne 3 bölümün mü var 😱Aslında Oscar çok hayırlı bir şey yapıyor yılın en tuhaf izlenmeye vakit kaybı filmlerini aday yapıyor ki insanlar film seçerken bunları izlemesin diye
@destere Gothamda beni geçemez ayoll şimdi baktımda 8 Bölüm izlemişim , dizi 11.Bölümde mini sezon finali yapmış 12.Bölüm hala gelmemiş gelene kadar yetişin bende son 3 bölümü izliyeyim , Ara bitince birlikte yorumlarız
8.Bölüm en son izlemişimNe 3 bölümün mü var 😱
Sabaha kadar 3 bölüm izlim bari8.Bölüm en son izlemişim11.Bölümde mini sezon arası vermiş 9-10-11 izlemem lazım
Yarın bakacam GothamaSabaha kadar 3 bölüm izlim bariDarkı sonraya bırakayım. Belki daha iyi görüntülüsü düşer
Aaa etiket falan gelmemiş bana o konudan@destere de izledi. Yorumunu da yaptı
Atlaya atlaya izlersin artıkAaa etiket falan gelmemiş bana o konudan
Bende yarın izlerim mutlaka
Senlik değilSenin yorumundan hevesim kaçtı zaten bir bakayım @destere ne yazmış
Aslında Oscar çok hayırlı bir şey yapıyor yılın en tuhaf izlenmeye vakit kaybı filmlerini aday yapıyor ki insanlar film seçerken bunları izlemesin diye
@destere Gothamda beni geçemez ayoll şimdi baktımda 8 Bölüm izlemişim , dizi 11.Bölümde mini sezon finali yapmış 12.Bölüm hala gelmemiş gelene kadar yetişin bende son 3 bölümü izliyeyim , Ara bitince birlikte yorumlarız
siz bitirmişsinizde bir ben kaldım sanırım bende tek başıma fırsat buldukça ardarda izlerimNe 3 bölümün mü var 😱
Oha napmişsin sen öyle 😱 Oysaki Gotham mayısta mı ne sezon finali yapıyordu. Kış arasından sonra izlemedin demek:/siz bitirmişsinizde bir ben kaldım sanırım bende tek başıma fırsat buldukça ardarda izlerimbirde üçüncü sezonda üç bölüm kaldı sanıyordun oysaki üçüncü sezon izlemediğim 7 bölüm varmış en son 14 te bırakmışım
izlememişim ilk yarı bitince bende kaybolmuşum gerisi yokOha napmişsin sen öyle 😱 Oysaki Gotham mayısta mı ne sezon finali yapıyordu. Kış arasından sonra izlemedin demek:/
5i izlemişim. 6dan başlıcam. Dün gece izlerim diye forumdan cıktım elim hiç gitmediizlememişim ilk yarı bitince bende kaybolmuşum gerisi yokama hızlı geli,rim bir vakit bulsam yeterli siz şimdi dördüdemi izlediniz sadece beşmi kaldı ?
ne altısı bölümmü sezonmu ? altıncı sezondamı vardı ?5i izlemişim. 6dan başlıcam. Dün gece izlerim diye forumdan cıktım elim hiç gitmedi
Son sezonun bölümleri yanine altısı bölümmü sezonmu ? altıncı sezondamı vardı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?