2017 Wonder / Mucize - Film Yorumları

netflix de kore dizisi (strong gırl BONG SONG ) hiç göz atmışmıydınız ilk bölüme baktım süper kızın komedisi
Yok bakmadım
Altered'i bugün bitirip filmlere dalacağım, oscarlara az zaman kaldı

netflix de kore dizisi (strong gırl BONG SONG ) hiç göz atmışmıydınız ilk bölüme baktım süper kızın komedisi
Yok hiç bakmadım ama kore izliceksem önceliği Sense8'deki Sun'ın dizisine vereceğim
Konuşmuştuk zaten

Öyle yaparsanız Oscar etkinliğine katılmanın ne anlamı var?

Benim 5-6 bölümüm var Gotham'da
Aslında Oscar çok hayırlı bir şey yapıyor yılın en tuhaf izlenmeye vakit kaybı filmlerini aday yapıyor ki insanlar film seçerken bunları izlemesin diye

@destere Gothamda beni geçemez ayoll şimdi baktımda 8 Bölüm izlemişim , dizi 11.Bölümde mini sezon finali yapmış 12.Bölüm hala gelmemiş gelene kadar yetişin bende son 3 bölümü izliyeyim , Ara bitince birlikte yorumlarız

Ne 3 bölümün mü var 😱

Sabaha kadar 3 bölüm izlim bari
Darkı sonraya bırakayım. Belki daha iyi görüntülüsü düşer
Yarın bakacam Gothama
Sonuc olarak 12.Bölümden itibaren @destere de yetişirse birlitke yorumlarız

Film falan izleyemedim ama o son anlaştığımız filmi sen yorum yapmıştınya @destere de hala izlememiş galiba onada yarın bakmaya çalısıcam

Ne 3 bölümün mü var 😱
siz bitirmişsinizde bir ben kaldım sanırım bende tek başıma fırsat buldukça ardarda izlerim
birde üçüncü sezonda üç bölüm kaldı sanıyordun oysaki üçüncü sezon izlemediğim 7 bölüm varmış en son 14 te bırakmışım

Oha napmişsin sen öyle 😱 Oysaki Gotham mayısta mı ne sezon finali yapıyordu. Kış arasından sonra izlemedin demek:/

Oha napmişsin sen öyle 😱 Oysaki Gotham mayısta mı ne sezon finali yapıyordu. Kış arasından sonra izlemedin demek:/
izlememişim ilk yarı bitince bende kaybolmuşum gerisi yok
ama hızlı geli,rim bir vakit bulsam yeterli siz şimdi dördüdemi izlediniz sadece beşmi kaldı ?

izlememişim ilk yarı bitince bende kaybolmuşum gerisi yok
ama hızlı geli,rim bir vakit bulsam yeterli siz şimdi dördüdemi izlediniz sadece beşmi kaldı ?
5i izlemişim. 6dan başlıcam. Dün gece izlerim diye forumdan cıktım elim hiç gitmedi