Wiz Khalifa ve Despacito Fanları Arasında Kıyasıya Yarış!

Kim alır?

• Despacito

Oy: 6 75.0%
  • See You Again

Oy: 2 25.0%

• Kullanılan toplam oy
    8

S.G.A.T.

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
10,055
Puanı
1,061
See-You-Again-Despacito.jpg

Son ayların trend şarkısı Despacito ve Fast and Furios 7 filminin soundtrack'i See You Again arasında kıyasıya yarış başladı.

Youtube'da en çok izlenen klip See You Again 2.982.295.016 izlenmede ve 3 milyar barajını geçmesine sadece 18 milyon görüntülenme kaldı.

Diğer taraftan Ocak ayında paylaşılan Despacito 2.934.721.707 görüntülenmede ve ilgiyle izlenmeye devam ediyor.

Normal şartlarda daha hızlı ilerleyen Luis Fonsi'nin Wit Khalifa'yı geriden gelip geçmesi bekleniyordu. Ama bugünlerde Khalifa hayranları yeni bir kampanya başlattı. Klibin vefakar fanları 3 milyar izlenmeye ilk ulaşan klip olmak için durmadan görüntülenmeyi arttırıyorlar.

Bu haberi duyan Despacito fanları da devreye girdi. Fanlar arası çılgın rekabet devam ediyor.

Son düzenleme:
Bende bugün bu konuyu konusuna yazdım. Benim gönlüm See You Again'in ilk 3 milyar olmasından yana. Hakediyor çünkü umarım olur ama zor ve bence imkansız. Günde tekrar 6-7 bandında izlenmesi gerekiyor çünkü despacito 18 - 20 milyon izleniyor günlük ama şuan See You Again günde 4 bile izlenmiyor. Merakla takip ediyorum bu yarışın sonucunu.:X

Bende bugün bu konuyu konusuna yazdım. Benim gönlüm See You Again'in ilk 3 milyar olmasından yana. Hakediyor çünkü umarım olur ama zor ve bence imkansız. Günde tekrar 6-7 bandında izlenmesi gerekiyor çünkü despacito 18 - 20 milyon izleniyor günlük ama şuan See You Again günde 4 bile izlenmiyor. Merakla takip ediyorum bu yarışın sonucunu.:X
haberi senin mesajından esinlenerek araştırıp açtığım doğrudur. :A

See You Again direniyor ama geçilecek gibi. :( Despacito yarış atı gibi. 50 milyona dayandı. Diğer taraftan Khalifa'nın sadece 15 milyona ihtiyacı var.

1. 2,985,374,510 - Wiz Khalifa - See You Again ft. Charlie Puth
2. 2,950,961,393 - Luis Fonsi - Despacito ft. Daddy Yankee

2.989
2.974

Son 10 milyon see you again için. Despacito yarında bi 20 dinlenir Cumartesi kesin 3 milyar olur peki See you again ne yapar yarın 4 izlenir cumartesi 4 pazar günü 3 milyar olur. Yani Despasito ilk 3 milyar olacak şarkı oldu.:D

2.989
2.974

Son 10 milyon see you again için. Despacito yarında bi 20 dinlenir Cumartesi kesin 3 milyar olur peki See you again ne yapar yarın 4 izlenir cumartesi 4 pazar günü 3 milyar olur. Yani Despasito ilk 3 milyar olacak şarkı oldu.:D
Bu zorlu matematik hesabı için teşekkür ederiz :bhr:

Bu zorlu matematik hesabı için teşekkür ederiz :bhr:

Herkes bi ümit see you again olur diyordu ama Despacito hiç azalmadı dinlenmeye devam etti. Bence 3 milyar see you again olmalıydı diğeri zaten en çok izlenen unvanı alacak. İki başarı 2 şarkı şeklinde olmalıydı. Neyse Despacito muhteşem bi şarkı. Sen yok.:D

Bugün bakıp neticeyi görünce paylaşmak istedim herkesle. Biraz uğraştım doğrusu.😛

Herkes bi ümit see you again olur diyordu ama Despacito hiç azalmadı dinlenmeye devam etti. Bence 3 milyar see you again olmalıydı diğeri zaten en çok izlenen unvanı alacak. İki başarı 2 şarkı şeklinde olmalıydı. Neyse Despacito muhteşem bi şarkı. Sen yok.:D

Bugün bakıp neticeyi görünce paylaşmak istedim herkesle. Biraz uğraştım doğrusu.😛
See You Again, Gangnam Style'ı ilk geçen şarkı unvanına sahip ama :D
Bu kadar basit bir matematiğe uğraştın mı gerçekten? :A Hayal kırıklığına uğradım :A

See You Again, Gangnam Style'ı ilk geçen şarkı unvanına sahip ama :D
Bu kadar basit bir matematiğe uğraştın mı gerçekten? :A Hayal kırıklığına uğradım :A

Olsun 3 milyarı geçen ilk şarkı değil ama.s.s
Ne uğraşacam yaa mesajı yazarken kimin önce 3 milyar olacağını öğrendim bende.:F