Wipe Out 4 Gün Değiştirdi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,019
Puanı
1,061
Show Tv'nin sevilen programı Wipe Out gün değiştirdi. Çekimleri Arjantinde eğlenceli bir şekilde geçen program Pazartesiye taşındı. Wipe Out 4 Yeni Bölümüyle Pazartesi 21.30'da Show Tv'de!

Asuman Krause çok eglenceli sunuyor bence.. Hayirli olsun yeni günü.

Programda amaç mı olur? Parkurları geçip bir-birileriyle yarışıyorlar. Sonda kazanan büyük ödülü alıyor

Programda amaç mı olur? Parkurları geçip bir-birileriyle yarışıyorlar. Sonda kazanan büyük ödülü alıyor

lafa bak ya tabiki amaç olur :d amaçsız program mı olur bu programda kim yarışı kim kazanıyo hiç belli değil ben zevk almıyom hiç

lafa bak ya tabiki amaç olur :d amaçsız program mı olur bu programda kim yarışı kim kazanıyo hiç belli değil ben zevk almıyom hiç

Programı hiç ama hiç izlememişsin. Acemi parkurunu geçip bazıları eleniyorlar, bölümleri geçtikce yarışmacı sayı azalıyor ve sonda Arjantin çıkmazına 4 kişi gelebiliyor. Senin kast ettiğin amaç Arjantin çıkmazından çıkmak. Sadece 1 kişi çıkabiliyor o da ödülü kazanıyor

güzel değil bence arada bakıyom ama hiçbişey anlaşılmıyo

Aga bence amacı var parkurları geçiyorlar Arjantin çıkmazından 1 kişi çıkıyor 16 bölümde 1 kişi çıkıyor arjantin çıkmazından çıkanlar finalde tekrar yarışıyor ve daha bir ödül için yarışıyor ben çok zevk alıyorum izlerken :)

Fatih gelene kadar Show Tv'nin boş günü olan Pazartesi günleri yayınlanacak, Fatih başladıktan sonra muhtemelen bitecek program...