White Bird in a Blizzard'ın Fragmanı Yayınlandı

berkann

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,723
Puanı
1,060
thumbnail_1408824187.jpg

Daha önce Mysterious Skin, The Living End ve son olarak 4 yıl önce Kaboom filmlerini yöneten Gregg Araki'nin yeni filmi White Bird in a Blizzard'ın fragmanı yayınlandı.

Filmin başrollerini son dönemin yükselen kadın oyuncularından Shailene Woodley ve Eva Green paylaşacak. Filmde Woodley ve Green anne kızı canlandıracaklar.

Shailene Woodley son olarak geçtiğimiz aylarda vizyona giren ve büyük kitlelerce sevilen The Fault in Our Stars filminde rol almıştı. Eva Green iseşu sıralar yer aldığı Penny Dreadful dizisi dışında, geçtiğimiz günlerde vizyona giren Sin City 2 filmi ile gündemde.

Beğenmedim fragmanı. Çok farklı bir durum olmazsa izlemem.

Fragmanı çok beğendim. Film Sundance'te pek de iyi eleştiriler almadı ama imdb'de 2.3 puan alsa bile izlerim ben bu filmi. :):) Büyük ihtimalle bu yılın en çok seveceğim bağımsızlarından biri olacak. (Diğer bir güçlü aday Laggies)

Çok sevdiğim Shailene Woodley var. Penny Dreadful'ı bıraktıktan sonra başka projede izlemek için hevesli olduğum Eva Green var. Surviving Jack'ten sevdiğim Christopher Meloni var. Konu zaten çok ilgi çekici daha ne olsun. :):)

Eva Green sevenler siz de bir gözatın. :):) @xemrexxx @destere @cevaa @Forumdash

Fragmanı çok beğendim. Film Sundance'te pek de iyi eleştiriler almadı ama imdb'de 2.3 puan alsa bile izlerim ben bu filmi. :):) Büyük ihtimalle bu yılın en çok seveceğim bağımsızlarından biri olacak. (Diğer bir güçlü aday Laggies)

Çok sevdiğim Shailene Woodley var. Penny Dreadful'ı bıraktıktan sonra başka projede izlemek için hevesli olduğum Eva Green var. Surviving Jack'ten sevdiğim Christopher Meloni var. Konu zaten çok ilgi çekici daha ne olsun. :):)

Eva Green sevenler siz de bir gözatın. :):) @xemrexxx @destere @cevaa @Forumdash
eva green penny dreadful dan ayrıldığını yeni duydum iyiki bırakmışım izlemeyi bir izlenecek o vardı :)

Çok harika, garanti izlerim. :lol:

Konunun ne olduğunu çözemedim fragmanda, çıktıktan sonra bakarım yorumlara göre..

Yanlış anlamışsın ben Penny Dreadful'ı bıraktıktan sonra. :D
anladım :)
işte bende 3. bölümde terketmiştim diziyi sonra olaylar hangi yönden ceryan etti bilemiyorum :)
eva green ayrılmışsa akıllıca davranmış diyecektim dizide kendini harcıyor :)

Resmen film tanıdık yüz kaynıyor :X
Devergent izlemiştim:X Eva Green Penny öbür adamı da True Blood'ta izlemiştim:F Konusunun açılmasını şimdiden bekliyorum:X Bu arada şu şişko zenciyide Big C 'de izlemiştim:X

Fragmanda Shailene Woodley'den profesyonel sahneleri ile dikkat çekiyor. Kendisi yükselmeye devam ediyor. :)

Fragmanda Shailene Woodley'den profesyonel sahneleri ile dikkat çekiyor. Kendisi yükselmeye devam ediyor. :)
Belki de aylardır imdb'nin en popüler kişi sıralamasında ilk 3'te. Yılın şu ana kadar en çok parlayan ismi. Üç filmle birden yıla damgasını vurdu şu ana kadar. :):)

Belki de aylardır imdb'nin en popüler kişi sıralamasında ilk 3'te. Yılın şu ana kadar en çok parlayan ismi. Üç filmle birden yıla damgasını vurdu şu ana kadar. :):)
Shailene Woodley'i, Jennifer Lawrence'ye benzetiyorum. Yükseliş açısından benzerlikler var. Lawrence mesela The Hunger Games'le beğeni topladı, sonra Silver Linings Playbook ile devam etti. Woodley, Divergent ile beğeni topladı, sonra The Fault In Our Stars ile başarısını sürdürdü. Woodley bir anda yükseldi ve yükselmeye devam ediyor. :)

Shailene Woodley'i, Jennifer Lawrence'ye benzetiyorum. Yükseliş açısından benzerlikler var. Lawrence mesela The Hunger Games'le beğeni topladı, sonra Silver Linings Playbook ile devam etti. Woodley, Divergent ile beğeni topladı, sonra The Fault In Our Stars ile başarısını sürdürdü. Woodley bir anda yükseldi ve yükselmeye devam ediyor. :)
Evet Amerikalılar da zaten ikisini sıkça kıyaslıyor. Fakat Jennifer Lawrence'ın daha da hızlı yükseldiğini söylemek mümkün. Shailene Woodley henüz Silver Linings Playbook, American Hustle gibi prestijli işlerde önemli rollerde oynayamadı. Gişede başarısını kanıtladı, sıra Oscar yolunda. :):)

Evet Amerikalılar da zaten ikisini sıkça kıyaslıyor. Fakat Jennifer Lawrence'ın daha da hızlı yükseldiğini söylemek mümkün. Shailene Woodley henüz Silver Linings Playbook, American Hustle gibi prestijli işlerde önemli rollerde oynayamadı. Gişede başarısını kanıtladı, sıra Oscar yolunda. :):)
Shailene Woodley için her şey daha erken ve yeni başlıyor ama yine de birkaç yıl içinde iyi yol katetti. Gerçi kariyer bakımından, Jennifer Lawrence'nin hayli önünde, daha tecrübeli yani. En hızlı yükselme o açıdan Lawrence'ye ait ve iyi filmlerde oynama yönünde de üstün. :)