Westworld Yeni Sezon Onayı Aldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,223
Puanı
1,060
1587576482577.png

HBO'nun ilgiyle izlenen dizisi Westworld, yeni sezon onayını aldı!

1973 yılındaki aynı isimli filmden uyarlama olan ve son olarak Aaron Paul'un kadrosuna katıldığı, 2016 yılından bu yana ekranlara gelen ve şu anda üçüncü sezonu yayınlanan Westworld, üçüncü sezon sona ermeden dördüncü sezon onayını aldı.

Kaynak: Hollywood Reporter, Variety.​

Son düzenleme:
  • Harika
Reactions: DarkLegenD
Bilinçaltına yapışmış bir kere, doğaldır öyle okuman. :A

Sanırım kendisini etiketlemedim diye ve yine sanırım kendisi izliyor ama Westworld'u izleyen iki kişiyi biliyorum, o yüzden etiketlemedim kendisini. :D

Aaaaaaaaaah ahhh, koyu bir Westworld analizcisi ve izleyicisi olan Utku beyciğim bu müjdeli haberin konusuna etiketlenmemiş. :A Normalde çok nezih ve sakin bir insandır ancak sinirlenmiş haliyle. :A @MasacRE

Aaaaaaaaaah ahhh, koyu bir Westworld analizcisi ve izleyicisi olan Utku beyciğim bu müjdeli haberin konusuna etiketlenmemiş. :A Normalde çok nezih ve sakin bir insandır ancak sinirlenmiş haliyle. :A @MasacRE
@MasacRE 'de etiketlenmediği için alınanlar kervanına katıldı demek :A

Westworld'u izleyenlerde bildiğim bir sen, bir de @MEnes vardı. Artık öğrenmiş olduk. "Westworld" adı geçtiğinde, @MasacRE'nin ismi de yazılacak. :D

Westworld'u izleyenlerde bildiğim bir sen, bir de @MEnes vardı. Artık öğrenmiş olduk. "Westworld" adı geçtiğinde, @MasacRE'nin ismi de yazılacak. :D
Şerlok beyciğim açıklamış durumu. Benim gibi bir Westworld fanına yapılır mı bu bee :T: Hayır bir de @MEnes dizi ilk yayınlandığında 5 bölüm izleyip bırakmıştı. 4 yıl sonra daha yeni izletebildik kendisine kalan bölümleri, bunu da belirtmiş olayım :A Ben bu diziyi ilk çıktığı günden beri günü gününe izliyorum hep yoldaşımın aksine :A

Şerlok beyciğim açıklamış durumu. Benim gibi bir Westworld fanına yapılır mı bu bee :T: Hayır bir de @MEnes dizi ilk yayınlandığında 5 bölüm izleyip bırakmıştı. 4 yıl sonra daha yeni izletebildik kendisine kalan bölümleri, bunu da belirtmiş olayım :A Ben bu diziyi ilk çıktığı günden beri günü gününe izliyorum hep yoldaşımın aksine :A
Ben ilk bölümü izledim 1 Nisan'da, sonrası gelmedi. Biraz ağır gidiyordu, çok ağır gittiği için uzata uzata bitirdim. :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE

Utku beyciğimi savunmak her zaman boynumun borcudur...

• Harika
Reactions: MasacRE