Hallederiz.
@Arslan Bey ile yorumlaşıyoruz biz, hatta bana konuya yorumlarımi at diyordu. Baya da uzun yazıyor. Siz yazmazsanız ben de oninkilerle doldururum orayıKimse yorum yapmıyorsa ben de yapmam...
Bu virüs günlerinde bile gelmiyor foruma ya, ne kadar inatçı çıktı bu adam@Arslan Bey ile yorumlaşıyoruz biz, hatta bana konuya yorumlarımi at diyordu. Baya da uzun yazıyor. Siz yazmazsanız ben de oninkilerle doldururum orayı@MasacRE
Bu "Utku beyciğim yine çok doğru bir yorum yapmış, adaşım @MEnes ile beraber eş zamanlı başlayın ve güncel sezonu beraberce izleyelim. Harika bir fikir bence.(Attığım emojiye bak...)
Kimse yorum yapmıyorsa ben de yapmam...
@Arslan Bey ile yorumlaşıyoruz biz, hatta bana konuya yorumlarımi at diyordu. Baya da uzun yazıyor. Siz yazmazsanız ben de oninkilerle doldururum orayı@MasacRE
BCS 1x4'ü bir aydır bitiremedim, sürekli açıyorum izlemek için ama yok yok bir türlü akmıyor dizi yok kuaför meselesi yok avukatlık panosu reklamı siz nasıl BB kadar akıcı görüyorsunuz hayret ediyorum
Westworld ise bambaşka bir seviye. BCS'ye sıkıcı diyorum ama Westworld'un yanında bir içimlik su kalır, düşünün @bazinga bile pes etmek zorunda kalmış
Ben yaparım yorum BCS için dediniz diye düşünüyorum...Kimse yorum yapmıyorsa ben de yapmam...
Ben yaparım yorum BCS için dediniz diye düşünüyorum...
Westworld içinse sözüm geçerli, aynı Mr. Robot'ta yaptığım gibi güncele yetişeceğim...
Benim beyin yanıkları hala iyileşmediYeni sezon yarın, bulabildiğim tek özet ise aşağıda.
@MasacRE @Forumdash @bazinga @MEnes @Tolstoyevski @Harunn60 @Çiğdem @dreamy @dosimosi @DarkLegenD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?