Wes Anderson’ın Yeni Filmi 'The French Dispatch' Filminden İlk Fragman ve Afiş Yayınlandı!

Sherlock

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
47,948
Puanı
1,060
TFD.jpeg

Rushmore, The Royal Tenenbaums ve The Grand Budapest Hotel gibi filmlere imza atan Wes Anderson‘ın yeni filmi 'The French Dispatch' filminden ilk afiş ve fragman yayınlandı.

Filmin oyuncu kadrosunda ise Benicio Del Toro, Tilda Swinton, Bill Murray, Frances McDormand, Saoirse Ronan, Léa Seydoux, Timothée Chalamet, Adrien Brody, Owen Wilson, Willem Dafoe, Mathieu Amalric, Jeffrey Wright, Christoph Waltz, Elisabeth Moss, Jason Schwartzman, Henry Winkler, Lois Smith, Cécile de France, Lyna Khoudr, Stephen Park, Liev Schreiber, Elisabeth Moss, Edward Norton, Guillaume Gallienne, Jason Schwartzman, Tony Revolori, Rupert Friend, Bob Balaban, Hippolyte Girardot ve Anjelica Huston gibi birbirinden ünlü isimler yer alıyor.

The French Dispatch, ABD’de 24 Temmuz 2020 tarihinde vizyona girecek. Filmin ülkemizdeki vizyon tarihi ise şu an belli değil.

Filmin fragmanına ve afişine aşağıdan bakabilirsiniz:

Vay anasını sayın seyirciler kadroya bak. :)

Wes Anderson biçim açısından muhteşem işler yapsa da hikaye anlatıcılığı çok zayıf o nedenle filmleri sıkıcı oluyor. Umarım bu filmle birlikte o yönünü de geliştirmeye başlar. :)

Çok garip bir kadro, şaştım kaldım. Çoğu kısa kısa rollerde olacaktır yüksek ihtimal ama yine de bu isimleri bir arada görünce insan garip oluyor. :A Onun dışında mini hikayeler şeklinde olacak sanırım senaryo ama Wes Anderson'un değişik kafa yapısını düşününce fark bir şeyler daha yapmıştır diye düşünüyorum.

Fragmanın ilk 1 dakikasında hatta ilk 20 saniyesinde direk The Grand Budapest Hotel'i hissettim. Renk tonları atmosfer falan. Zaten renk tonlarını gören kişi Wes Anderson filmi diyebiliyor hemen. Bakalım nasıl bir film olacak. :D

Çok garip bir kadro, şaştım kaldım. Çoğu kısa kısa rollerde olacaktır yüksek ihtimal ama yine de bu isimleri bir arada görünce insan garip oluyor. :A Onun dışında mini hikayeler şeklinde olacak sanırım senaryo ama Wes Anderson'un değişik kafa yapısını düşününce fark bir şeyler daha yapmıştır diye düşünüyorum.

Fragmanın ilk 1 dakikasında hatta ilk 20 saniyesinde direk The Grand Budapest Hotel'i hissettim. Renk tonları atmosfer falan. Zaten renk tonlarını gören kişi Wes Anderson filmi diyebiliyor hemen. Bakalım nasıl bir film olacak. :D

1925 ile 1975 yılları arasında geçen bir filmmiş, o yüzden her oyuncuya ufak ufak bile olsa rol verecektir. :A Ama en çok Saoirse Ronan görmek isteriz. :A

• Harika
Reactions: MEnes
1925 ile 1975 yılları arasında geçen bir filmmiş, o yüzden her oyuncuya ufak ufak bile olsa rol verecektir. :A Ama en çok Saoirse Ronan görmek isteriz. :A
Saoirse Ronan çok az göreceğiz gibi... Baksana ismi ana kadroda yok fragmanda. Sonraki isimlerde de 5. 6. satırda falan gözüküyor... Ama olsun fragmanda o mavi gözlerini bir tutam görmek bile yetti... Filmde de şöyle bi 3 5 sahnede görsek yeter... :A