Welcome to the Family ve Ironside İptal Edildi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,351
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
NBC'de beklenen gelişme sonunda gerçekleşti.

Perşembe akşamları 8.30-9.00 kuşağında yayınlanan Welcome to the Family, aldığı çok düşük reytinglerle NBC'nin Perşembe akşamlarının çok kötü bir şekilde geçmesine neden oluyordu. NBC beklenen adımı attı ve Welcome to the Family'i iptal etti.

Welcome to the Family'nin yayından kaldırılmasıyla birlikte kanalın Perşembe programı da değişti. 8.00-8.30 kuşağında Parks and Recreation'u yayınlayan kanal 8.00-9.00 kuşağını tamamen kaplayacak şekilde The Voice başta olmak üzere müzik ağırlıklı programlarla yayın yapacak.

AzyjeSV6MzgZiGU3pyMGr7rD.jpg

Community 5. Sezon Ne Zaman Başlayacak?

Aslında çok yüksek olmayan reytinglerine karşın daha iyisi gelmeyince kurtarıcı durumuna düşen Community, Ocak ayında beşinci sezonuyla ekranlara dönecek. Dizi 8.00-8.30 kuşağında yayınlanacak tıpkı geçen yıl olduğu gibi. 8.30-9.00 kuşağında ise Parks and Recreation geçecek. Community'nin 5. sezon başlangıç tarihi tam olarak 2 Ocak 2014.

Parks and Recreation 6. Sezon 6. Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

Parks and Recreation, Community gelinceye kadar bol aralıklarla yayınlanacak. Yayınlandığında ise iki bölüm üst üste yayınlanacak. Dizinin 6. sezon 6. bölümü ve 6. sezon 7. bölümü 14 Kasım 2013'te, 8. ve 9. bölümleri ise 21 Kasım 2013'te yayınlanacak. Dizinin 6. sezon 10. bölümü yani 100. bölümü ise 9 Ocak 2014'te Community'nin hemen ardından yayınlanacak...

Perşembe günleri yayınlanan diğer diziler olan Sean Saves the World, The Michael J. Fox Show ve Parenthood için şimdilik değişiklik gözükmüyor.

Chicago P.D. Ne Zaman Başlıyor?

Çarşamba geceleri yayınlanan Ironside dizisinin yayından kaldırılması kanalın programında pek bir değişikliğe neden olmayacak. Zaten tam saati kaplayan dizinin yerine çeşitli programlar yayınlanacak. Chicago Fire dizisinin spin-off'u Chicago P.D. ise 8 Ocak'ta Ironside'ın kuşağında yayınlanacak...

bana inadına yapıyorlar ne ka izlemeye niyetli olduğum komedi dizisi varsa kaldırılıyor :(
the crazy ones ı da atlasam mı o da kaldırılır falan :(

Haberi bulamamiştim 😕
@xemrexxx Sana diyorum sen izleme :F:F @OzaN The Crazy One iptal görürse bil ki @xemrexxx izlemiştir :F:F

awww.redcarpetcrash.com_wp_content_uploads_2013_09_Ironside.jpg

NBC'nin çarşamba akşamlari ekranlara sürdüğü yeni drama dizisi "Ironside" dizisini iptal etti. İlk bölümüyle 1.3 reyting 6.81 milyon izleyiciyle hatrı sayılır bir oran dizi gittikçe düşen reytingiyle iptali gördü. Geçtiğimiz çarşamba akşamı 3.bölümüyle ekranlara gelen dizi 1.0 reyting 4.80 milyon izleyici ekran başina çekebilmişti.Hatırlatma:"Ironside" dizisi 60'lı yıllarda yine NBC ekranlarinda 1967-75 yılları arasında 8 sezon yayın hayatını sürdürmüş bir dizidir.
NBC'nin bir başka yeni dizisi olan "Welcome to the Family" komedi dizisi de iptali görenlerler listesine adını yazdırdı. Glee dizisinde Kurt karakterininin babası rolüyle ünlünen Mike O'Malley yeni dizisiyle umdugunu bulamadı. Dizi ilk bölümüyle sadece 1.1 reyting 2.99 milyonluk bir reytingle kötü bir açılış yapmişti.Dizi geçtiğimiz perşembe akşamı 3.bölümüyle ekranlara gelmiş 0.9 reyting 2.42 milyon izleyicisiyle reyting kurbanı oldu.

chicago-pd-s1-keyart-xl.jpg

NBC şimdi ne yapacak?
NBC 2009 yılından beridir yayınladiği reytingleri her ne kadar parlak olmasada hayranlari tarafından oldukça sevilen dizi "Community" 'nin yayın tarihini olarak 2 Ocak 2014 olarak belirledi.
NBC İptal ettiği "Ironside" yerine de geçen sene oldukça ses getiren dizi "Chicago Fire" dizisinin spin-off'u olan "Chicago P.D"'yi yayına sokcak. "Chicago P.D" 8 Ocak çarşamba NBC ekranlarinda olacak.

Ekli dosyalar

• awww.redcarpetcrash.com_wp_content_uploads_2013_09_Ironside.jpg
    awww.redcarpetcrash.com_wp_content_uploads_2013_09_Ironside.jpg
    49.2 KB · Hit: 765
Son düzenleme:
Birleştirdim konuları. :)

Bu gelişmelerin Sean Saves the World ve The Michael J. Fox Show üzerindeki etkisini merak ediyorum, umarım olumlu olur. :)

Haberi bulamamiştim 😕
@xemrexxx Sana diyorum sen izleme :F:F @OzaN The Crazy One iptal görürse bil ki @xemrexxx izlemiştir :F:F

Ekli dosyayı görüntüle 21388

NBC'nin çarşamba akşamlari ekranlara sürdüğü yeni drama dizisi "Ironside" dizisini iptal etti. İlk bölümüyle 1.3 reyting 6.81 milyon izleyiciyle hatrı sayılır bir oran dizi gittikçe düşen reytingiyle iptali gördü. Geçtiğimiz çarşamba akşamı 3.bölümüyle ekranlara gelen dizi 1.0 reyting 4.80 milyon izleyici ekran başina çekebilmişti.Hatırlatma:"Ironside" dizisi 60'lı yıllarda yine NBC ekranlarinda 1967-75 yılları arasında 8 sezon yayın hayatını sürdürmüş bir dizidir.
NBC'nin bir başka yeni dizisi olan "Welcome to the Family" komedi dizisi de iptali görenlerler listesine adını yazdırdı. Glee dizisinde Kurt karakterininin babası rolüyle ünlünen Mike O'Malley yeni dizisiyle umdugunu bulamadı. Dizi ilk bölümüyle sadece 1.1 reyting 2.99 milyonluk bir reytingle kötü bir açılış yapmişti.Dizi geçtiğimiz perşembe akşamı 3.bölümüyle ekranlara gelmiş 0.9 reyting 2.42 milyon izleyicisiyle reyting kurbanı oldu.

chicago-pd-s1-keyart-xl.jpg

NBC şimdi ne yapacak?
NBC 2009 yılından beridir yayınladiği reytingleri her ne kadar parlak olmasada hayranlari tarafından oldukça sevilen dizi "Community" 'nin yayın tarihini olarak 2 Ocak 2014 olarak belirledi.
NBC İptal ettiği "Ironside" yerine de geçen sene oldukça ses getiren dizi "Chicago Fire" dizisinin spin-off'u olan "Chicago P.D"'yi yayına sokcak. "Chicago P.D" 8 Ocak çarşamba NBC ekranlarinda olacak.
başlamayı düşünüyordum:T:

öyle bir şey olsa başta @Forumdash olmak üzere dizisi kalır millet :F pll-glee(zaten benden önce belliydi)-revolutıon-revenge var devam edenlerden :X
Glee'yi sayma yeni belli oldu biteceği. :D

Revolution bu yıl biter.

Revenge gelecek yıl 13 bölümle biter.

PLL'nin reytinglerini bilmiyorum o da yolcudur herhalde. :D

Revolution bu yıl biter.

planlanan zamanda bitiyorlAr işte :F glee de 600 şarkı söylenmiş bitmesinde justin bieber-selena gomez mi söylesinler oralara düşmedne bitmesi en iyisi :F revolutıon reytingten dolayı biter ben başlamadan da iyi değildi :D revenge bitsin zaten bu tarz intikam hikayeleri skar bitmese de ben bırakırım :F pll abc family nin en gözde işi ergenlerin 1 numaralı dizisi bitmesi zor :D

Revolution bu yıl biter.

PLL hariç hepsine katılmakla beraber:X PLL iyi en az aldiği reyting belki 2.8 milyon (hatırladığım) ve listede en kötü 3. oluyor:X

planlanan zamanda bitiyorlAr işte :F glee de 600 şarkı söylenmiş bitmesinde justin bieber-selena gomez mi söylesinler oralara düşmedne bitmesi en iyisi :F revolutıon reytingten dolayı biter ben başlamadan da iyi değildi :D revenge bitsin zaten bu tarz intikam hikayeleri skar bitmese de ben bırakırım :F pll abc family nin en gözde işi ergenlerin 1 numaralı dizisi bitmesi zor :D
Elini neye atsan elinde kalıyor :F:F TOC'a gelme :F

PLL hariç hepsine katılmakla beraber:X PLL iyi en az aldiği reyting belki 2.8 milyon (hatırladığım) ve listede en kötü 3. oluyor:X
pll zaten abc family de çkıyor abc bu diziyi reytingte yarıştımak istese abc ye koyardı :X zaten 4 sezon olmuş hala sırlar sırlar çözülmesi en az 4 sezon alır etti 8 sene :D

Elini neye atsan elinde kalıyor :F:F TOC'a gelme :F
toc ne lo (b) bnmle alakası ne revo ben başlamadan dümüştü zaten glee 4.sezon fiyaskoydu beklenen oldu :F pll için tehlike yok zaten :D revenge de bitmez gibi hem pazar günü hem ab c eskisi kaa iyi değil

pll zaten abc family de çkıyor abc bu diziyi reytingte yarıştımak istese abc ye koyardı :X zaten 4 sezon olmuş hala sırlar sırlar çözülmesi en az 4 sezon alır etti 8 sene :D

toc ne lo (b) bnmle alakası ne revo ben başlamadan dümüştü zaten glee 4.sezon fiyaskoydu beklenen oldu :F pll için tehlike yok zaten :D revenge de bitmez gibi hem pazar günü hem ab c eskisi kaa iyi değil
Onu dyorum Kyle XY'den sonra en çok izlenen dizisi sanırım ki o dizi de 4 sezonda bitmişti(b) ABC family hayatta bitirmez. 1.5 - 2 milyona düşmedikten sonra.Revo reytingdewn dolayı bitmez biterse senaryodan biter:X Kardeşim izliyor diye hala bende ona indirmişken bende izliyorum:X Gerçi bu sezon sanki toparlandı senaryo olarak da😕 Ama hala saçmalık ötesi:T:

Onu dyorum Kyle XY'den sonra en çok izlenen dizisi sanırım ki o dizi de 4 sezonda bitmişti(b) ABC family hayatta bitirmez. 1.5 - 2 milyona düşmedikten sonra.Revo reytingdewn dolayı bitmez biterse senaryodan biter:X Kardeşim izliyor diye hala bende ona indirmişken bende izliyorum:X Gerçi bu sezon sanki toparlandı senaryo olarak da😕 Ama hala saçmalık ötesi:T:
:F daha izlemedim son bölümü :F