Web Therapy İptal Edildi!

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,122
Puanı
1,061
show_444_thumbForVideoPanel-150x150.jpg

Web Therapy dizisinin hayranlarına üzücü haber!

4.Sezondur Showtime kanalında ekrana gelen Web Therapy iptal edildi. Kanal gerekçe olarak dizinin son zamanlarda reytinglerde düşüşünü gerekçe gösterdi. Dizinin 5.Sezonu olmayacak.

Lisa Kudrow'un baş rolünde olduğu komedi dizisi her sezon Showtime kanalında ekrana geliyordu
Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Son düzenleme:
Hiç izlemedim ama çok farklı bir diziye benziyordu. Lisa Kudrow'u daha iddialı bir dizide görelim, The Comeback'te hala formunun zirvesinde olduğunu kanıtladı zaten. Yeni bir Showtime, HBO dizisine bekleriz. :):)

Dizinin devam etmesini bekliyordum, ama 4 sezon da makul elbette. Umarım Lisa Kudrow çok daha iddialı bir yapımda rol alır. :)

Aslında üzülmedim Lisa Kudrow daha popüler bir kanalda daha göz önünde bir diziyle dönsün isterim tıpkı Matthew Perry gibi. :) Bekliyoruz yeni haberlerini...

Hiç izlemedim ama çok farklı bir diziye benziyordu. Lisa Kudrow'u daha iddialı bir dizide görelim, The Comeback'te hala formunun zirvesinde olduğunu kanıtladı zaten. Yeni bir Showtime, HBO dizisine bekleriz. :):)
Hazır Amerika'da eski dizileri yeniden başlatma moda olmuşken Friends de başlar belki? Ne diyorsun bu işe oluru var mı? :D

Aslında üzülmedim Lisa Kudrow daha popüler bir kanalda daha göz önünde bir diziyle dönsün isterim tıpkı Matthew Perry gibi. :) Bekliyoruz yeni haberlerini...

Hazır Amerika'da eski dizileri yeniden başlatma moda olmuşken Friends de başlar belki? Ne diyorsun bu işe oluru var mı? :D
O benim aklıma geldi dün gece biliyor musun. :D

Tekrarları da yenisi gibi izleniyor zaten niye riske girip büyüyü bozmak istesinler ki :D
Tekrar ile yenisi bir mi? :T: Daha 10. sezona gelmedim fakat final bölümünü nasıl izleyeceğimi bilmiyorum, biz bitirene kadar yeni bölümleri çekilse iyi olmaz mıydı? :D

Risk var evet ama eskisi gibi tutarsa da yine paraya para demeyecekler hem NBC'nin de durumu kötü ben ileri ki zamanlarda böyle bir haber bekliyorum açıkcası. :D

Bazen bölüm atlıyorum diziyi bitirdikten sonra "aaa izlemediğim bölümleri vardı daha :Z" diyebilcem en azından, saçma ama bunu yapıyorum. .ss İşte yeni bölümleri olsaydı bu saçmalığa kalkışmazdım. :A

Tekrar ile yenisi bir mi? :T: Daha 10. sezona gelmedim fakat final bölümünü nasıl izleyeceğimi bilmiyorum, biz bitirene kadar yeni bölümleri çekilse iyi olmaz mıydı? :D

Risk var evet ama eskisi gibi tutarsa da yine paraya para demeyecekler hem NBC'nin de durumu kötü ben ileri ki zamanlarda böyle bir haber bekliyorum açıkcası. :D

Bazen bölüm atlıyorum diziyi bitirdikten sonra "aaa izlemediğim bölümleri vardı daha :Z" diyebilcem en azından, saçma ama bunu yapıyorum. .ss İşte yeni bölümleri olsaydı bu saçmalığa kalkışmazdım. :A
Saçmaymış gerçekten ya çok önemli bir şey olsaydı o atladığın bölümde. :D

Saçmaymış gerçekten ya çok önemli bir şey olsaydı o atladığın bölümde. :D
Ben Friends'e çok bağlandım bitince çok üzüleceğimi biliyorum o yüzden kendimi teselli etmek maksatlı bıraktım hem öyle fazla değil 5,6,7,8. sezonlarından 1, 2 bölüm sadece. :D Yoo öyle önemli bir bölüme denk geldiğini sanmıyorum sonraki bölümden anlardım eğer önemli bir şey olsaydı. :D

5 sezondur yayınlanıyorsa ve bende rastlamamışsam iyiki iptal olmuş lisa kudrow u friends de mi görmüştük :) ismi tipi tanıdık geldi oynadığı diziye fransız kaldık:)

5 sezondur yayınlanıyorsa ve bende rastlamamışsam iyiki iptal olmuş lisa kudrow u friends de mi görmüştük :) ismi tipi tanıdık geldi oynadığı diziye fransız kaldık:)
Aynen Friends'de Phoebe'ydi. :D Sen Friends'i bırakmıştın sanırım keşke devam etseydin. :) Bak @cevaa, @OzaN, ben büyük bir şevkle izledik son sezona geldik şimdi. :D

Aynen Friends'de Phoebe'ydi. :D Sen Friends'i bırakmıştın sanırım keşke devam etseydin. :) Bak @cevaa, @OzaN ben büyük bir şevkle izledik son sezona geldik şimdi. :D
dizi yoğunluğundan dolayı bırakmıştım aslında çokda güzel gidiyordu yalnız üstüste diziler bindirince komediler hep bende ikinci planda kalıyor bir episodes hariç :)