Warner Bros. Discovery'den 'HBO Max' Açıklaması!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,278
Puanı
1,060
hbo-max.png

Uzun süredir Türkiye'ye gelişi yılan hikayesine dönen HBO Max'in akıbetiyle ilgili resmi açıklama geldi.

Warner Bros. ve Discovery gruplarının birleşmesi nedeniyle 2023 yazında ABD'de, 2024'te Latin Amerika ve Avrupa'da büyük değişikliğe giderek izleyiciyle buluşmaya hazırlanan, bu esnada yeni pazarlar için yürüttüğü faaliyetleri de durduran platformun 10 yıllık RTÜK lisansı alması, yakında Türkiye'ye giriş yapacağına yönelik haberlerin ortaya çıkmasına yol açmıştı.

Fakat bugün yapılan resmi açıklamada iddiaların doğru olmadığı ve platformun yakın zamanda ülkemize giriş yapmayacağı belirtildi.
“Basında çıkan son haberlerin aksine, Warner Bros. Discovery olarak HBO Max’i Türkiye’de yayına almak gibi bir planımız yoktur. Daha önce de belirtildiği gibi, Warner Bros. Discovery, 2023 yılında HBO Max ve Discovery Plus servislerini birleştirme kararı aldı. Warner Bros. Discovery’nin sunacağı bu yeni hizmet, 2024’ten itibaren Avrupa’da kullanıma sunulacak ve ilk olarak HBO Max’in hali hazırda mevcut olduğu pazarlarda yayına başlayacaktır.”

Kaynak: ranini.tv

En erken 2024 de izleyeceğiz yani.

The Big Bang Theory Reaction GIF

Üzücü, sinir bozucu haber. Madem gelmiyorsunuz neden yayın hakkını kimselere vermiyorsunuz? Bir sürü kaliteli HBO dizisi Türkiye'den hiçbir yasal yolla izlenemiyor şu an...

• Beğendim
Reactions: Jonsnow
Bizde de diğer platformlarla yapılan sözleşmeler 2024'te sona ereceği için o zaman ülkemize gelebileceği haberi çoktan verilmişti. Türkiye için bir an şaşırmıştım ama beklenen oldu açıkçası. :A
------

hiçbir yasal yolla
Ülke büyük bir kriz döneminden geçiyorken halkı düşünmüşler aslında. HBO Max'i tebrik etmek lazım. :A

• Güldürdün
Reactions: bazinga
Finansal açıdan değil ama izleyici açısından Türkiye büyük bir pazar. Yaptığı işlerin izlenmesi de getiri kadar önemlidir. Üzücü.

Gerçekten heyecanla bekliyordum :(

• Beğendim
Reactions: Jonsnow
Bekleyenleri için kötü olmuş. Uzun süredir sürüncemede kalması böyle bir şeyin patlak verebileceğinin habercisiydi.

Finansal açıdan değil ama izleyici açısından Türkiye büyük bir pazar. Yaptığı işlerin izlenmesi de getiri kadar önemlidir. Üzücü.

Gerçekten heyecanla bekliyordum :(
The Big Bang Theory Reaction GIF

Üzücü, sinir bozucu haber. Madem gelmiyorsunuz neden yayın hakkını kimselere vermiyorsunuz? Bir sürü kaliteli HBO dizisi Türkiye'den hiçbir yasal yolla izlenemiyor şu an...
2024 başında da gelmez kesin. :(