Uzun zaman önce BİM'de gördüğüm, arada sırada aldığım harika bir lezzettir.
erkek gibi ye yazısını ilk defa gördümUzun zaman önce BİM'de gördüğüm, arada sırada aldığım harika bir lezzettir.
Ekli dosyayı görüntüle 99293
Bende hiç farketmedimerkek gibi ye yazısını ilk defa gördümtadı orta
çok saçmaymışBende hiç farketmedim
Dene dene tadi da güzel
Aynençok saçmaymış
ne kadar sacma bir yaziymis. hangi kafa ile yazmislar acaba ambalajaerkek gibi ye yazısını ilk defa gördümtadı orta
Hic bir fikrim yokne kadar sacma bir yaziymis. hangi kafa ile yazmislar acaba ambalaja
İşte akılsız, fikirler.ne kadar sacma bir yaziymis. hangi kafa ile yazmislar acaba ambalaja
Aman olsa olsa sadece susatır.@EmreCan benim içinmi açtın konuyu emremmmen sevdiğim çikolata her Bime gittiğimde aldığım çikolatadadır@slhttnmtl mutlaka dene çok güzel
Aman olsa olsa sadece susatır.Bidaha gidince alıyım abla.
Yok yok fazla çikolata beni çok susatıyor da denemediğim için herhangi bir yorum yapamayacağım.Yoo susatmıyor ya
Yok yok fazla çikolata beni çok susatıyor da denemediğim için herhangi bir yorum yapamayacağım.
Ben gitmiştim, bilsem kadife pastayla bunu da alırdım.Hee tmm bunun içi kek dışı çikolata çok güzel ben çok seviyorum bugün pazara gittik eğer Bim e gitseydik alacaktım gene
Ben gitmiştim, bilsem kadife pastayla bunu da alırdım.
Arasında muhallebi gibi bir şey var. Altında, üstünde böyle kırmızımsı bir keki var sanırım adı da ordan geliyor.Kadife pasta nasıl ooluyor
Tadı cidden süper@EmreCan benim içinmi açtın konuyu emremmmen sevdiğim çikolata her Bime gittiğimde aldığım çikolatadadır@slhttnmtl mutlaka dene çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?