Çocuklar Duymasın vadesini doldurmaya başladı artık, eee geriye de iki dizi kaldı.3 dizi.ss
Gezerek tozarak kendime vakit ayırarak
Çatla.Çocuklar Duymasın vadesini doldurmaya başladı artık, eee geriye de iki dizi kaldı.
Yeterince ara verildi.Neden bir araya daha ihtiyaç duyuyorlar?Bu arada o güne hiçbir kanal dizi koyamıyor böylelikle cesaretli olduğumuzu da gösterdik!
Ara derken dizi 6 Şubat'ta başlayacak aralıksız devam edecek (tutacak inşallah)Yeterince ara verildi.Neden bir araya daha ihtiyaç duyuyorlar?
ahaah ben gündüz dışarı çıkmam, gece çıkarım hepAkşam ezanından sonra ne işin var dışarda.
Çarşamba boşluktan izliyordum şimdi dolduTamam güldük eğlendik şimdi şakayı bir kenara bırakma zamanı. JS önce geldi ve çarşamba günlerini kaptı kusura bakma.
Önce Zahide'yi izle sonra Vurgun'u. Malum kişi üzerinden yürüttüğümüz ittifaka zeval getirme.
Ne boşluğu be. Gayet severek izliyorsun yeme beni.ss İnsan boşluktan izlediği diziyi sevmez.Çarşamba boşluktan izliyordum şimdi dolduBeğenmezsem geri dönerim
Daha iyisi gelene kadar en iyisi buydu ama artık yeterNe boşluğu be. Gayet severek izliyorsun yeme beni.ss İnsan boşluktan izlediği diziyi sevmez.
O güne kadar hiçbir kanal dizi koymayacak dedin de anlam veremedim.Ayrıca dizinin başladığı tarih sezon ortası umarım dilediğin gibi olur.Ara derken dizi 6 Şubat'ta başlayacak aralıksız devam edecek (tutacak inşallah)
Nerde gezecenGezerek tozarak kendime vakit ayırarak
O zaman inşallah beğenmezsin.Daha iyisi gelene kadar en iyisi buydu ama artık yeterO da Vurgun'u beğenmem lazım
Buranın görünmeyen bi yüzü var cnmNerde gezecengören de Paris'te oturuyor sanır
Öyle demedim hiçbir kanal cesaret edemedi dedim yeni dizi koymaya o güne ve doğru idiO güne kadar hiçbir kanal dizi koymayacak dedin de anlam veremedim.Ayrıca dizinin başladığı tarih sezon ortası umarım dilediğin gibi olur.
Benden umudu kestiğin içindir@Çiğdem- Sana nasıl haber vermem kusura bakma.
artık Burak gelince Çarşambaları bu diziye bakarsın
Gelecek sezon tvden devam et bu sezon netten izle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?