Volkan Kocatürk 'Halka'ya Veda Etti!

serhatt

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
67,517
Puanı
1,060

65767

Es Filmin yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu Levent Cantek'in kaleme aldığı 'Halka'nın yönetmeni Volkan Kocatürk diziye bugün veda etti!

Başrollerinde Serkan Çayoğlu, Hande Erçel, Nazan Kesal, Ahmet Mümtaz Taylan, Kaan Yıldırım, Hazal Subaşı, Burak Sergen, Umut Karadağ, Erdal Yıldız, Dilan Telkök, Banu Fotocan, Okday Korunan, Şehsuvar Aktaş, Deniz Hamzaoğlu ve Uğur Taşdemir gibi isimlerin yer aldığı dizinin yönetmeni Volkan Kocatürk anlaşması gereği 13. bölümü teslim edip diziye veda etti. Halka'nın yeni yönetmeninin kim olacağı henüz bilinmiyor.

"Halka" yeni bölümleriyle her salı 20.00'de TRT1'de!

Kendisinin Halka sevgisinden rahatsızım :A İlk 10 bölümü Kurtlar Vadisi ve Ezel'in bile üstüne koyuyor.. @MEnes

Zehirli oku attınız sayın Gs’li dostum, şimdi konuya girip “HALKA bir şaheser, sanat eseri” tarzında cümleler eşliğinde güzellemeler yapacak. :A Ezel ve KV zirve işlerdir, kıyas kabul etmezler. :A

Zehirli oku attınız sayın Gs’li dostum, şimdi konuya girip “HALKA bir şaheser, sanat eseri” tarzında cümleler eşliğinde güzellemeler yapacak. :A Ezel ve KV zirve işlerdir, kıyas kabul etmezler. :A
Aynen :A İkisinin bile yanından geçemez Halka dizisi :A @MEnes yoldaşımın uzun yazılarını özlemişim açıkçası :A Cevap veririm seve seve :A (Vermedi :A)

• Güldürdün
Reactions: MEnes and Sherlock
Aynen :A İkisinin bile yanından geçemez Halka dizisi :A @MEnes yoldaşımın uzun yazılarını özlemişim açıkçası :A Cevap veririm seve seve :A (Vermedi :A)
Yanından geçeli çok oldu şu anda üstüne çıkma yolunda ilerliyor :A

Hem Ezel, hem Kurtlar Vadisi daha iyi diziler Halka’dan. Bu kadar da açık ve net. :A
Ben şu an için bölüm bölüm karşılaştırma yapmayı doğru bulmuyorum Halka bitince karşılaştırmak daha doğru olur ama Halka bu şekilde devam eder ve güzel bir final yaparsa bu dizilerin önüne geçebilir :A ayrıca diziyi izlemeden neden bu kadar net konuşuyorsun Sherlock bey :A

• Beğendim
Reactions: MEnes
  • Güldürdün
Reactions: Sherlock and eskici
Size cevap verirdim ama yeterince verdim zaten zamanında. :A Bu sefer gaza gelmiyorum. :A Halka'yı İlk 11 bölümüyle tüm teknik detaylarıyla neden o 2 diziden öne koyduğumu söyledim. Kıyas kabul etmez falan bunlar iddialı laflar, pişman ettirir. :A

Size cevap verirdim ama yeterince verdim zaten zamanında. :A Bu sefer gaza gelmiyorum. :A Halka'yı İlk 11 bölümüyle tüm teknik detaylarıyla neden o 2 diziden öne koyduğumu söyledim. Kıyas kabul etmez falan bunlar iddialı laflar, pişman ettirir. :A
Yapmayın yoldaşım.. Kurtlar Vadisi ve Ezel dizileri başka seviyedir :T: Bunları sizden duymak üzüyor..

• Beğendim
  • Üzücü
Reactions: Sherlock and MEnes
Yapmayın yoldaşım.. Kurtlar Vadisi ve Ezel dizileri başka seviyedir :T: Bunları sizden duymak üzüyor..
Yahu HALKA da o seviyede işte. O kadar kıyas yaptım detaylıca anlattım defalarca. Kafamın içinde o 2 dizinin ilk 10 11 bölümüne gittim baktım sonra Halka'nınkini düşündüm. Halka öne çıktı, çünkü gerçekten kusursuz mükemmel bir iş...

Yahu HALKA da o seviyede işte. O kadar kıyas yaptım detaylıca anlattım defalarca. Kafamın içinde o 2 dizinin ilk 10 11 bölümüne gittim baktım sonra Halka'nınkini düşündüm. Halka öne çıktı, çünkü gerçekten kusursuz mükemmel bir iş...

66258

@Maskeli Fedai :A

Yönetmen mükemmelliyetçi olduğu için tahmin etmiştim böyle bir şey olacağını. Zira tekrar tekrar çekimler yaptığı, ek mesai harcattığı ortada. Bu yüzden oyuncular tarafından da pek istenmiyor olsa gerek.

Halka ne Ezel’den ne de KV’dan daha iyi bir dizi olmadığı gibi onların kalitesine bile yakın değil. Sadece kıvrak zeka dolu senaryoyla “en iyi” olunmaz zira ve dahası evet reyting her şey değil ama gelmiş geçmiş en iyi dizi denen dizinin özelde kanalda olsaydı 5-6.bölümde yayından kaldırılması durumu olurdu ve TRT de olmasına rağmen Reyting yüzünden bitirilmesi söz konusu ediliyor. “En iyi” bir şekilde, kendi gücüyle ayakta durmayı başarırdı aynı zamanda. @Sherlock

Yönetmen mükemmelliyetçi olduğu için tahmin etmiştim böyle bir şey olacağını. Zira tekrar tekrar çekimler yaptığı, ek mesai harcattığı ortada. Bu yüzden oyuncular tarafından da pek istenmiyor olsa gerek.

Halka ne Ezel’den ne de KV’dan daha iyi bir dizi olmadığı gibi onların kalitesine bile yakın değil. Sadece kıvrak zeka dolu senaryoyla “en iyi” olunmaz zira ve dahası evet reyting her şey değil ama gelmiş geçmiş en iyi dizi denen dizinin özelde kanalda olsaydı 5-6.bölümde yayından kaldırılması durumu olurdu ve TRT de olmasına rağmen Reyting yüzünden bitirilmesi söz konusu ediliyor. “En iyi” bir şekilde, kendi gücüyle ayakta durmayı başarırdı aynı zamanda. @Sherlock

Aynen öyle, yazdıklarının altına imzamı atarım. Ezel ve Kurtlar Vadisi kitap gibi dizilerdi. Replikleri gerçekten edebi seviyedeydi, birçoğu hala aklımda. Ramiz Dayı bir konuşurdu, 12 saatlik bölüm yapsalar ve o hikayeler anlatsa sıkılmadan izlerim. Bunda hem replik kalitesi etkili, hem senaryo, hem de muhteşem oyunculuklar. Tuncel Kurtiz ya, ötesi var mı. Kumarhane sahneleri bile günümüzdeki yerli dizilerden ayrılmaları için bir sebep Ezel ve Kurtlar Vadisi’nin. Kurtlar Vadisi’nin hükümeti korkusuzca eleştirebilmesi, derin devlet ilişkilerine köküne kadar girmesini falan saymıyorum bile. Şu an yayınlanan hiçbir diziyi ikisi ile kıyaslayamam açıkçası.