Vitor Pereira'nın Yeni Takımı Belli Oldu!

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,221
Puanı
1,060
fenerbahcede_surpriz_vitor_pereira_karari_1639720899_2558.jpg

Vitor Pereira'nın yeni takımı belli oldu!

Everton'da bu yaz göreve başlayan ve ligin ikinci yarısı aldığı kötü sonuçlar sebebiyle görevine son verilen Rafael Benitez'in yerine, Fenerbahçe'de bu yaz göreve gelen ve ligin ikinci yarısı bitmeden yollar ayrılan Portekizli teknik direktör Vitor Pereira getirildi. Everton, Rafael Benitez yönetiminde 22 maçta 7 galibiyet, 4 beraberlik ve 11 mağlubiyet aldı.​

Everton zaten kriz'de lig'te tutmaya başarırsa iyi bir para alacaktır, bir de Evertonun takımı o kadar kötü değil sadece Ancelotti yarı yolda bıraktı Benitez ise öylesine takılıyordu.

Önceden de Everton'dan ilgi vardı Vitor'a ama olmamıştı Marco Silva'yı getirmişlerdi. Şimdi olacak gibi duruyor. Takip ederim kesinlikle Everton'ı.

• Güldürdün
Reactions: Araf
Bir bakayım demiştim, en son 12'sinde girmişsin foruma. Vitor Pereira'yı görür görmez girdin sanırım. :A
Bilgisayardan giremiyorum anlamadım gitti mobilden de giresim gelmiyo. Tarayıcıdan forum açılmıyo anlamadım gitti.

Fener'in Altay maçına stada falan gittim o maçı bile yorumlayamadım. :A

• Güldürdün
Bilgisayardan giremiyorum anlamadım gitti mobilden de giresim gelmiyo. Tarayıcıdan forum açılmıyo anlamadım gitti.

Başka tarayıcıdan dene, işte buradan müşterici temsilcimize bağlayalım, @bazinga. :A

@xdragxx yalnız başına kaldı bak sen yokken, uğraşacak kimsesi de yok futbol tartışmalarında. :A

Şu an Fb’mizi övecek tek adam foruma giremiyor sayın admin, bir çözüm üretilmeli bu konuya. :A @bazinga

Başka tarayıcıdan dene, işte buradan müşterici temsilcimize bağlayalım, @bazinga. :A

@xdragxx yalnız başına kaldı bak sen yokken, uğraşacak kimsesi de yok futbol tartışmalarında. :A
Şu an onunla çok zıt fikirde değilizdir o dönem geçti Pereira gittikten sonra. :A
------

Şu an Fb’mizi övecek tek adam foruma giremiyor sayın admin, bir çözüm üretilmeli bu konuya. :A @bazinga
Yok be övmem şu an Vitor olsa överdim ama hocanın gidişinden sonra ben de saldım biraz. :A

• Güldürdün
Sene sonunda Everton'u kümeye düşürmezse iyidir. :A

Ayrıca takımına Fenerbahçe'den belki Kim'i filan isteyebilir. :A

Leicester, Chelsea, Liverpool, Leeds United, Crystal Palace ve Hull City'den sonra bir de Evertonlı olacağız demek ki bundan sonra. :A

Unuttuğum tuttuğum başka İngiliz kulübü varsa kendilerinden özür diliyorum. :A

Bu adam başarılı olursa @HeisenBerg hepimize ne oldu der artık :A Ki söyleyim olabilir. Türkiye Ligi'nde başarı yakalamak bazen diğer liglerden daha zor olabiliyor.

• Beğendim
Reactions: HeisenBerg