Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Ya bırak edebiyatı komik olma. Hangi maçta iyi oynayıp yenildin? Vitora sabır heeee shsjsjsjsjsj Mesut, Pelkas falan bitirdi biraz da İrfan'ı yesin. Szalai, Kim beş para etmez olsun. Ortada iyi futbol falan yok hayal dünyasından çık. Bugün fanatik Gsli, Bjklı bunların hepsine sor Vitor 10 sene Fener'de kalır inşallah der.Tamam hadi şampiyon yapmayacağını sen de biliyorsun ki iddiaya giremedin. Vitor ikinci yaparsa da iddiayı sen kazanmış sayılacaksın. Amaaa Kayseri, Gs hocana tokatı basar hocan kovulursa ben kazanmış sayılırım var mısın?Eğer sen kazanırsan ben sana forma alacam sezon sonu. Eğer ben kazanırsam sadece Fenerium'dan bir tshirt. Hocana güveniyorsan bu iddiaya girmen lazım bence. İkinci de yapsın bir zahmet dimi.
Ya bırak edebiyatı komik olma. Hangi maçta iyi oynayıp yenildin? Vitora sabır heeee shsjsjsjsjsj Mesut, Pelkas falan bitirdi biraz da İrfan'ı yesin. Szalai, Kim beş para etmez olsun. Ortada iyi futbol falan yok hayal dünyasından çık. Bugün fanatik Gsli, Bjklı bunların hepsine sor Vitor 10 sene Fener'de kalır inşallah der.
Tamam hadi şampiyon yapmayacağını sen de biliyorsun ki iddiaya giremedin. Vitor ikinci yaparsa da iddiayı sen kazanmış sayılacaksın. Amaaa Kayseri, Gs hocana tokatı basar hocan kovulursa ben kazanmış sayılırım var mısın?
Eğer sen kazanırsan ben sana forma alacam sezon sonu. Eğer ben kazanırsam sadece Fenerium'dan bir tshirt. Hocana güveniyorsan bu iddiaya girmen lazım bence. İkinci de yapsın bir zahmet dimi.