Vitamin Dünyası

Vitamin Desteği Alıyor musunuz?

• Evet alıyorum.

• Hayır almıyorum.

• Cevap Vermek İstemiyorum.

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Reactions: Royal_Highness
Sistematik hata diye birşey yok duymadık istediklerimi soyleyeni dinlemek diye birşey var

Afirmasyonun bir degisigi
Duymak istediklerimizi söylemek çoğu zaman sıkıntı oluyor. Özellikle siyasiler çoğu zaman duymak istediklerimizi söylüyor mesela
Ama uygulama o yönde olmuyor

Reactions: RüzgarGülü
Ben öyle çok içici değilim ya

Ortam olursa rakı sofrası sarıyor 3 kişi bi 100lük biter de çok da kendimi kaybetmiyorum en fazla bir gevşeme geliyor rahatlık geliyor o kadar

Duymak istediklerimizi söylemek çoğu zaman sıkıntı oluyor. Özellikle siyasiler çoğu zaman duymak istediklerimizi söylüyor mesela
Ama uygulama o yönde olmuyor
Böbreklere en az zarar veren ağrı kesici hangisi mesela. Genelde parol veriyorlar ama o da boş gibi etkisiz.
------

Ben öyle çok içici değilim ya

Ortam olursa rakı sofrası sarıyor 3 kişi bi 100lük biter de çok da kendimi kaybetmiyorum en fazla bir gevşeme geliyor rahatlık geliyor o kadar
Ay ne kadar rakici var yahu pardon ayranci

Kışın viski candır

Reactions: xdragxx
Böbreklere en az zarar veren ağrı kesici hangisi mesela. Genelde parol veriyorlar ama o da boş gibi etkisiz.
Hocam ağrı kesici ilaçlara daha gelmedik gelsek bile bazı şeyleri araştırmadan olmuyor bize daha çok ilaçların neye yaradığı biyoyararlanım vs ile görüyoruz. O tarz bilgiler genelde stajda pratik daha iyi anlıyoruz ancak sürekli kullanmıyorsan böbrek rahatsızlığın yoksa daha farklı ağrı kesiciler kullanabilirsin. Ağrı kesicilerin genelde sıkıntılı olanları opoid türevleri onlarda zaten reçetesiz alamazsın

Reactions: RüzgarGülü
O zaman devam. Reçeteli ilaçlarla işimiz yok ya iyi ki

Reactions: Gerekli24