"Visal" Çalıntı Mı ? Hadise Ne Dedi ?

yatutarsa

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,228
Puanı
1,060
RBns5v5SZPLC5c0icm0HrDCU.jpg

Güzel şarkıcı Hadise kısa bir süre önce sözleri İsra Gülümser'e müziği ise Tolga Görsev'e ait olan yeni single'ı "Visal"i sevenleriyle buluşturdu.

Şarkı kısa sürede çok sevildi.

Şarkıya övgüyle yapılan yorumların yanında çalıntı olduğunu iddia edenler de oldu. Başarılı şarkıcı Hadise "Visal"in melodisinin bir Bulgar türküsüne benzediğini kesin bir dille yalanladı.

Hadise, bu şarkının "Dupstep" tarzında olduğunu belirtirken dünyada bu tarz birçok şarkı olduğunu da sözlerine ekledi.

Bu tarz çok şarkı vardır , benzetilmesi normaldir. Yalnız Visal beklenen patlamayı hala yapamadı maalesef , ve yapamayacak gibi duruyor :(

Bende öyle düşünüyorum.Visal beğenilmedi bence fazla.

Aslında beğenildi ama şöyle bir durum var ; Hadise ile aynı günlerde Gülşen , Bengü , Murat Dalkılıç , Hande Yener , Sertap Erener ve daha bir çok isim şarkısına klip çekip yayınladı. Bu kadar fazla rakibi olunca geride kaldı. Eğer rakibi olmadan başlasaydı şimdi en azından 3 milyonu devirirdi :(

Aslında beğenildi ama şöyle bir durum var ; Hadise ile aynı günlerde Gülşen , Bengü , Murat Dalkılıç , Hande Yener , Sertap Erener ve daha bir çok isim şarkısına klip çekip yayınladı. Bu kadar fazla rakibi olunca geride kaldı. Eğer rakibi olmadan başlasaydı şimdi en azından 3 milyonu devirirdi :(

Kaldı ki Murat Dalkılıç, Sertap Erener'in klipleri daha iyiydi ve beklendiği gibi Hadise'nin klibinden de fazla izlendi. :)

Ben bununla alakalı olduğunu nedense düşünmüyorum.Hadise'nin şarkılarını bende beğenerek dinliyorum ama bu şarkıda diğer şarkılarından eksik bir nokta var gibi ve bu şarkıyı inan artık dinleyemiyorum.Çok sıkıcı gelmeye başladı bana.Zaten şuan gündeme bomba gibi oturan tek isim var.O da kuşkusuz Gülşen.Hadise böyle şarkılara bence yönelmemeli.Daha hareketli şarkılar yapmalı.Örnek Mesajımı Almıştır O. :)

Ben bununla alakalı olduğunu nedense düşünmüyorum.Hadise'nin şarkılarını bende beğenerek dinliyorum ama bu şarkıda diğer şarkılarından eksik bir nokta var gibi ve bu şarkıyı inan artık dinleyemiyorum.Çok sıkıcı gelmeye başladı bana.Zaten şuan gündeme bomba gibi oturan tek isim var.O da kuşkusuz Gülşen.Hadise böyle şarkılara bence yönelmemeli.Daha hareketli şarkılar yapmalı.Örnek Mesajımı Almıştır O. :)

Belki daha düzgün bir melodi kullanabilirdi. Müziği sanki rock söyleyecek gibi başlıyor. Her neyse her zaman hit olacak diye bir şey yok zaten :) Umarım dediğin gibi Mesajımı Almıştır O ve Aşk Kaç Beden Giyer? tarzı şarkılara geri döner. Yaza şarkı yapar mı acaba?

- - - Ekleme - - -

Kaldı ki Murat Dalkılıç, Sertap Erener'in klipleri daha iyiydi ve beklendiği gibi Hadise'nin klibinden de fazla izlendi. :)

Yatcaz Kakcaz Ordayım ve Yaralı da iyi iş çıkarıyor :)

Belki daha düzgün bir melodi kullanabilirdi. Müziği sanki rock söyleyecek gibi başlıyor. Her neyse her zaman hit olacak diye bir şey yok zaten :) Umarım dediğin gibi Mesajımı Almıştır O ve Aşk Kaç Beden Giyer? tarzı şarkılara geri döner. Yaza şarkı yapar mı acaba?

- - - Ekleme - - -

Yatcaz Kakcaz Ordayım ve Yaralı da iyi iş çıkarıyor :)
Yaza şarkı çıkarsa iyi olabilir çünkü yazın iyi dinleniyor Hadise.Ama bu tarzı bırakması lazım bence.Tabi ki her zaman hit olmak zordur.

Şarkı belki patlamadı ama sönük de değil iyi gidiyor bence. :)

Forum İstatistikleri

Konular
173,159
Üyeler
8,485
Son Üye
Bitter Zingil