Vine Fenomenleri Kızılelma'da!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,744
Puanı
1,060
4ZsbsykFhCjSll2m70pK9rKR.jpg

TRT 1'de yayınlanacak olan Osman Sınav'ın yapımcılığını üstlendiği yepyeni dizi 'Kızılelma'da dikkat çeken oyuncular da var!

TRT 1'in yeni dizisi 'Kızılelma'da vine fenomenleri Anıl İlter ve Serhat Osman Karagöz dizide yer alacak oyunculardan. Bu isimlerden Anıl İlter, son olarak Kahireli Palas'ta rol aldı ve daha önce de Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Aile Reisi, Gece Gündüz, Ece ve Ölümsüz Kahramanlar gibi dizilerde rol aldı. Serhat Osman Karagöz ise, Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde konuk oyuncu olarak rol aldı ve BKM'de de oyunculuk yaptı.

Anıl İlter ile Serhat Osman Karagöz, vine isimli uygulamada fenomen haline dönüşen isimlerden. Osman Sınav'ın yapımcılığını üstlendiği Kızılelma, bu akşam 19.50'de TRT 1'de!

231E0AD7AC1027215350590259200_190b778cf3c.4.6.2899743083918639520.mp4_XJ.YIeb7JfAY2onpmh7Wib0EV7Cns2vVgikjWSQpJZ_.Plv0SnVetmpB0AdYioOv.jpg

Dün çektikleri Vine'da öğrenmiştim. Başarılar. :)

Ben, 29 Aralık 2013 Pazar günü katıldıkları radyo programında öğrenmiştim. Konuyu o gün açacaktım olmadı, hatta geçen hafta da açacaktım ama üşengeçliğimden açmadım ve en sonunda bugün açtım. :)

bence bu dizi SAKARYA FIRAT dizisi gibi olucak :) izlemiycem ama tutar bence sakarya fırat tarzı olacağını düşünüyorum

türkiyenin tartışmasız en iyi senaristi osman sınav zaten kurtlar vadisi osman beyin projesiydi sinegraftan panaya satınca osman beyin sayesinde geçinip gidiyor yıllardır pana 🙄

muhteşem dizilere yapımcılık yapmıştır

deli yürek,kurtlar vadisi,ekmek teknesi,acı hayat,pusat,sakarya fırat,kılıç günü,pars narkoterör,

onun sayesinde bir kaç kaliteli dizi izleyebiliyoruz :love1::love1::love1:

"Oğuzlar için, hangi yöne giderlerse gitsinler ulaşacakları zafer , ulaşılmadan önce Kızılelma'dır."
KIZILELMA

Osman Sınav yine bizleri etkilemeyi başarır. Diziden beklentilerim kendi seyrinde ilerler.