Vildan Atasever 'Kasaba Doktoru'nda! | TRT 1

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
64,016
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com

ARC Film'in yeni dizisi 'Kasaba Doktoru' kadrosuna Vildan Atasever dahil oldu!

Yönetmen koltuğunda Arda Sarıgün'ün oturacağı ve senaryosunu Barış Erdoğan ile İlker Arslan'ın 'Dr. Romantic'den uyarladığı, başrolünde Ozan Akbaba, Deniz Can Aktaş ve Hazal Subaşı'nın yer alacağı dizinin hazırlık çalışmaları devam ediyor.

Çekimleri mart ayının ilk haftası başlayacak olan dizide Başhemşire Mine karakterine son olarak 'Payitaht Abdülhamid'te yer alan Vildan Atasever hayat verecek.

Kasaba Doktoru, yakında TRT 1'de!

Kaynak: Birsen Altuntaş

Reactions: Angelica
Doktor dizilerini seviyorum bir göz atabilirim.

Reactions: Angelica
Bahtsızlığını kırar umarım bu diziyle.

Vildan varsa düşük gitse bile 5 sezon gider

Netflix’de varmış izlemeyi düşünüyorum. Doktor dizisi mi yoksa acil aşk gibi benim sinirimi bozacak cıvık bir aşk hikayesi mi

Yok doktor dizisi ben seveceğini düşünüyorum ameliyatlar falan çok gerçekci aşk hikayeside varda öyle vıcık vıcık değil koreliler aşkı öyle güzel anlatıyor ki sıkılmıyorsun hiç

Klavye Delikanlıları'nı özlediğimi farkettim.

Vildan Atasever Mahkum'a yakışırdı. İsmail Hacıoğlu'nun partneri olarak.

Reactions: Emre Ozansoy
Klavye Delikanlıları'nı özlediğimi farkettim.

Vildan Atasever Mahkum'a yakışırdı. İsmail Hacıoğlu'nun partneri olarak.
Klavye Delikanlıları cidden farklı ve güzel diziydi. Bitmesine en üzüldüğüm dizilerden biri, Vildan Atasever de orada harikaydı.

Mahkum'da Melike İpek Yalova ile daha güzel İsmail Hacıoğlu. Hem eski kocası ile nasıl aynı dizide yer alacak.

Reactions: kerem
Gününden dolayı tutmadı maalesef. Çok faqrklı bir işti dediğin gibi. 10 bölümü bile görememesi çok koydu.

Melike İpek Yaloca'nın oyunculuğunu beğenmiyorum. Elizabeth Fortuna rölünden çıkamamış hala.

Reactions: Emre Ozansoy