- Reaksiyon puanı
- 13,230
- Puanı
- 1,060
İlk sezonuyla hatrı sayılır bir izleyici kitlesine ulaşan "Vikings" yeni sezonu açıyor.
Dünya'nın birçok ülkesinde olduğu gibi ülkemizde de ilgiyle izlenen dizi 27 Şubat 2014'te geri dönüyor!
Ekli dosyayı görüntüle 26651
İşte dizinin ikinci sezon fragmanları:
@OzaN @BesaleT @Forumdash
@yatutarsa yeni sezon kaç bölüm sürecek ?
çok haklısın , insan 1 sene bekliyor sadece 10 -13 bölüm sürüyorbu tarz filmleri severim fırsat bulursam izleyeceğim bu diziyi
tarihi film ve vikingler güzel ikili?
bizdeki diziler gibi her sezonu 40 bölüm olsa ama 2 saat değilde 45 dakikayı aşmayacak şekilde olsa süper olur .. ama onlardaki huyu biliyoruz taş çatlasa 10 bölümdür
çok haklısın , insan 1 sene bekliyor sadece 10 -13 bölüm sürüyor
bende hala TWD yi bekliyorummesela ben bıkmadan usanmadan hala khaleesi yi bekliyorum )
bende hala TWD yi bekliyorum
kanallar iyi sabrediyor gerçekten düşün senin elinde en iyi dizi var diyelim sen onu 10 bölüm yayınlıyorsun ,20 bölüm yayınlamak yerine , onlar kaliteye önem veriyorlar ,
aynen zamanla onlarda farkına varırlar inştamam kaliteye dediğimiz bişey yok bizim dizileri yüze katlarlar ama şu 10 bölümü en azından 20 bölüm yapsalarda hevesimizi kursağımızda bırakmasalar bizide düşünseler ne olurduki?
inşallahaynen zamanla onlarda farkına varırlar inş
evt dediğim o , haklısın aslında bu sezon son bölüm iyiydi sadeceinşallah
TWD dediğin walking dead miydi? onu bende izliyorumda walking dead bir game of thrones gibi 10 bölümde insanları ters köşe yapmıyor bölüm sayısını biraz daha uzun tutuyor