Vieira: "Scholes'un Dönüşü, United'ın Zayıflığını Gösteriyor"

xdragxx

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
26 Şubat 2011
Mesajlar
49,702
Reaksiyon puanı
28,369
Puanı
1,060
Yaş
29
Konum
ANKARA
120967hp2.jpg
Manchester City Futbol Geliştirme Yöneticisi Patrick Vieira, Paul Scholes'un sahalara geri dönmesinin Manchester United'ın zayıflığını gösterdiğini söyledi.

Scholes geçtiğimiz sezonun sonunda emeklilik kararı almış ve Kırmızı Şeytanlar'ın teknik ekibinde göreve başlamıştı. Ancak takımda yaşanan sakatlık krizinin ardından Ocak ayında ani bir kararla yeniden sahalara döndü.
Ancak Vieira, 37 yaşındaki oyuncunun bu kararının, United'ın kadrosunun kısıtlı olduğunu gösterdiğine inanıyor.

Gazetecilere konuşan eski oyuncu, "Paul Scholes gerçekten çok beğendiğim ve takdir ettiğim bir oyuncu, İngilizlerin son yıllardaki en yetenekli isimlerinden biri ve onu yeniden sahalarda görmek hem onun hem de United için güzel bir şey. Ancak bu durum biraz da United'ın zayıflığını gösteriyor, çünkü 37 yaşındaki bir oyuncuyu geri çağırmak zorunda kaldılar. Bence bu durum, birkaç yıl içinde United'ın diğer takımlarla çekişmesinin zorlaşacağını gösteriyor. Scholes'a olan tüm saygımla beraber, takımın elinde onun yerini dolduracak bir yetenek olmadığı görülüyor." ifadelerini kullandı.

Kariyerinin büyük bölümünü Arsenal forması altında geçiren Vieira, 2010-11 sezonunda ise Manchester City forması giymiş ve geçtiğimiz yaz emekliye ayrılmıştı.